Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin STEAUA `86
zonal Tactiek New 433
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62.6 gemiddelde waardering 58.4
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


3e minuut.
Makowiecki is nu in balbezit. Czekański onderschept slim de pass. Czekański passt de bal in één keer door. Liaño is nu in balbezit. Liaño haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 0:1

8e minuut.
Gałusa passt de bal in één keer door. Soja speelt de bal door. Stângă is nu in balbezit. Stângă schiet op doel. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - STEAUA `86 1:1

14e minuut.
Soja passt de bal zonder na te denken. Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein passt de bal met de wreef. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Czekański passt de bal zonder na te denken. Gil rent richting de bal. Gil geeft een hoge lob. Holca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Rybáň passt de bal met de wreef. Staël von Holstein speelt de bal door. Stângă is nu in balbezit. Stângă schiet op doel. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 2:1

27e minuut.
Staël von Holstein is nu in balbezit. Staël von Holstein passt de bal zonder na te denken. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 3:1

30e minuut.
Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Salm passt de bal zonder na te denken. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň draait met de bal, schiet en ... da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 4:1

43e minuut.
Doppler geeft de bal voor. Inworp. Salm met een snelle inworp. Staël von Holstein geeft een lange en hoge pass. Stângă springt en kopt de bal. da Costa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 49%, STEAUA `86 51%.
Maxy MAcin - STEAUA `86 4:1

52e minuut.
Soja met een sublieme pass. Merle speelt de bal door. Gil is nu in balbezit. Gil geeft een lange en hoge pass. Holca krijgt zijn hoofd ertegen. Hrenciuc bokst de bal weg. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 4:2

56e minuut.
Staël von Holstein met een sublieme pass. Soja met een sublieme pass. Stângă is nu in balbezit. Stângă draait met de bal, schiet en ... da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 5:2

59e minuut.
Staël von Holstein probeert naar een medespeler te passen. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă verovert de bal door een tackle van achteren. Stângă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - STEAUA `86 6:2

64e minuut.
Soja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merle is nu in balbezit. Merle passt de bal met de wreef. Staël von Holstein geeft de bal voor. Stângă springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Nicolaescu geeft een lange en hoge pass. Rybáň kopt de bal weg. Klungelig pakt Iorga de bal. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Machulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański onderschept slim de pass. Czekański passt de bal in één keer door. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein passt de bal met de wreef. Salm probeert naar een medespeler te passen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň draait met de bal, schiet en ... da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 40%, STEAUA `86 60%.
Maxy MAcin - STEAUA `86 6:2