Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus SkyForce
atomic Tactiek 4-4-2 romb
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.9 gemiddelde waardering 56.1
uitstekend Schieten solide
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


5e minuut.
Toribio passt de bal met de wreef. Breton is nu in balbezit. Socol verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Hamann rent richting de bal. Hamann geeft een lange en hoge pass. Grasu is nu in balbezit. Grasu schiet op doel. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - SkyForce 0:1

21e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bozkurt met een snelle inworp. Hamann geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - SkyForce 0:2

25e minuut.
Socol is nu in balbezit. Breton verovert de bal door een tackle van achteren. Janowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Janowicz krijgt een gele kaart. Socol raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gordo komt het veld opgelopen. Toribio zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - SkyForce 1:2

26e minuut.
Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea geeft de bal voor. Toribio rent richting de bal. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rit Mus - SkyForce 2:2

35e minuut.
Wcześniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wcześniak passt de bal met de wreef. Toribio rent richting de bal. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Katsaraios probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pirola passt de bal in één keer door. Toribio rent richting de bal. Gordo rent richting de bal. Wcześniak verovert de bal door een tackle van achteren. Wcześniak schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Katsaraios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 51%, SkyForce 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rit Mus - SkyForce 2:2

46e minuut.
Hamann met een sublieme pass. Bozkurt geeft een hoge lob. Grasu probeert naar een medespeler te passen. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu geeft een lange en hoge pass. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel. Katsaraios maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - SkyForce 3:2

56e minuut.
Pirola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hamann. Pirola raakt geblesseerd tijdens het duel. Pirola met een snel genomen vrije trap. Daar is Breton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breton draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Wcześniak met een sublieme pass. Iglódi rent richting de bal. Breton verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Breton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Breton schiet op doel. Katsaraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Wcześniak onderschept slim de pass. Wcześniak speelt de bal door. Lixăndroiu rent richting de bal. Lixăndroiu geeft een lange en hoge pass. Breton maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - SkyForce 4:2

81e minuut.
Katsaraios trapt de bal weg van het doel. Miriuţă kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Janowicz de bal onder controle te krijgen. Breton rent richting de bal. Breton haalt uit met een fantastische trap. Katsaraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 37%, SkyForce 63%.
Rit Mus - SkyForce 4:2