Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin F.C.ADY FALTICENI
zonal Tactiek relax
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 55.2
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chopchits. Stângă raakt geblesseerd tijdens het duel. Gałusa met een snel genomen vrije trap. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stângă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stângă zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 1:0

4e minuut.
Makowiecki met een sublieme pass. Schaap bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap passt de bal met de wreef. Salm is nu in balbezit. Salm geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Stângă is nu in balbezit. Cruz Filho onderschept slim de pass. Soja begaat een overtreding. Soja krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pacco rent richting de bal. Salm begaat een overtreding. Pacco raakt geblesseerd tijdens het duel. De Witt met een snel genomen vrije trap. Chopchits kopt de bal weg. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Moskwa haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc bokst de bal weg.

28e minuut.
Chopchits verovert de bal door een tackle van achteren. Soja tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chopchits is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De Witt met een snel genomen vrije trap. Machulski kan de bal niet met de borst controleren. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Rybáň is nu in balbezit. Malatyalı onderschept slim de pass. Malatyalı met een sublieme pass. Chopchits rent richting de bal. Chopchits draait met de bal, schiet en ... Hrenciuc bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Machulski passt de bal in één keer door. Makowiecki geeft een hoge lob. De Witt kopt de bal weg. Chopchits rent richting de bal. Chopchits schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Schaap met een snelle inworp. Salm rent richting de bal. Salm passt de bal in één keer door. Rybáň bereikt de bal nog maar net als eerste. Rybáň schiet op doel. Oţelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 58%, F.C.ADY FALTICENI 42%.
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 1:0

60e minuut.
Cruz Filho rent richting de bal. Cruz Filho geeft de bal voor. Soja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soja geeft een lange en hoge pass. Stângă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hagberg geeft een lange en hoge pass. Machulski rent richting de bal. Chopchits onderschept slim de pass. Chopchits haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 1:1

73e minuut.
Salm heeft problemen om de bal te vangen. Salm met een sublieme pass. Schaap bereikt de bal nog maar net als eerste. Schaap geeft de bal voor. Rybáň springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Soja bereikt de bal nog maar net als eerste. Soja probeert naar een medespeler te passen. Stângă rent richting de bal. Stângă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 2:1

89e minuut.
Staël von Holstein passt de bal in één keer door. Soja is nu in balbezit. Soja geeft een lange en hoge pass. Stângă rent richting de bal. Stângă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Schaap bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hagberg. Schaap raakt geblesseerd tijdens het duel. Staël von Holstein zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rybáň maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 42%, F.C.ADY FALTICENI 58%.
Maxy MAcin - F.C.ADY FALTICENI 3:1