Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii STEAUA `86
4-3-1-2 Tactiek New 433
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.8 gemiddelde waardering 60.5
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Grami onderschept slim de pass. Grami speelt de bal door. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Soldo de bal. De bal raakt de paal. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldo geeft de bal voor. Grami kopt de bal weg. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Halczak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merle met de inworp. Gaubinger rent richting de bal. Gaubinger geeft een hoge lob. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Gaubinger met een sublieme pass. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Oporski maakt een afschuwelijke overtreding. Oporski krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gaubinger probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Klungelig pakt Gil de bal. Gil geeft een lange en hoge pass. Czekański krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - STEAUA `86 0:1

24e minuut.
Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas probeert naar een medespeler te passen. Bolčánik met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaubinger heeft problemen om de bal te vangen. Gaubinger probeert naar een medespeler te passen. Liaño is nu in balbezit. Liaño schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Merle passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño passt de bal met de wreef. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca schiet op doel. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Gil speelt de bal door. Gaubinger is nu in balbezit. Gaubinger passt de bal zonder na te denken. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 49%, STEAUA `86 51%.
Spartanii - STEAUA `86 0:1

54e minuut.
Marek speelt de bal door. Siutalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Siutalas passt de bal in één keer door. Lukas is nu in balbezit. Lukas haalt uit met een fantastische trap. da Costa bokst de bal weg.

58e minuut.
Oporski met een sublieme pass. Daar is Gaubinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oporski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gaubinger de bal. Gaubinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Doppler probeert naar een medespeler te passen. Liaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Liaño passt de bal in één keer door. Holca is nu in balbezit. Holca geeft een lange en hoge pass. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Grami passt de bal zonder na te denken. Marek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Doppler. Marek raakt geblesseerd tijdens het duel. Grami komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Piekarski kopt de bal weg. Gil is nu in balbezit. Oporski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oporski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Gil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gil met een snel genomen vrije trap. Holca krijgt zijn hoofd ertegen. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Liaño heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - STEAUA `86 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 56%, STEAUA `86 44%.
Spartanii - STEAUA `86 0:2