Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii Mihailesti City
4-3-1-2 Tactiek pupet
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
60.5 gemiddelde waardering 63.5
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


12e minuut.
Lukas is nu in balbezit. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Mihailesti City 1:0

14e minuut.
Grami rent richting de bal. Grami geeft een hoge lob. Siutalas is nu in balbezit. Siutalas geeft een lange en hoge pass. Marek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Crisan is nu in balbezit. Crisan geeft een hoge lob. Vrabec rent richting de bal. Ewiak verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Bolčánik verovert de bal door een tackle van achteren. Bolčánik passt de bal in één keer door. Lockheed bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek verovert de bal door een tackle van achteren. Marek haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 52%, Mihailesti City 48%.
Spartanii - Mihailesti City 1:0

59e minuut.
Fică heeft problemen om de bal te vangen. Fică passt de bal met de wreef. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartanii - Mihailesti City 1:1

68e minuut.
Petschovschi speelt de bal door. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Manoliu speelt de bal door. Marek rent richting de bal. Marek draait met de bal, schiet en ... Avrigeanu bokst de bal weg. Marek rent richting de bal. Marek schiet op doel. Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Mihailesti City 2:1

81e minuut.
Grami passt de bal in één keer door. Lockheed met een sublieme pass. Petschovschi rent richting de bal. Lukas verovert de bal door een tackle van achteren. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 59%, Mihailesti City 41%.
Spartanii - Mihailesti City 2:1