Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA `86 dinamo reddog
New 433 Tactiek rocky 4
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 61.5
formidable Schieten solid
excellent Passen solid
excellent Verdedigen excellent


6e minuut.
Gil rent richting de bal. Gil passt de bal met de wreef. Holca is nu in balbezit. Holca geeft een lange en hoge pass. Valgaeren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - dinamo reddog 1:0

30e minuut.
Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Czekański geeft de bal voor. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca draait met de bal, schiet en ... Valgaeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - dinamo reddog 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 49%, dinamo reddog 51%.
STEAUA `86 - dinamo reddog 2:0

51e minuut.
Soldo probeert naar een medespeler te passen. Gil rent richting de bal. Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Valgaeren probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - dinamo reddog 3:0

59e minuut.
Holca met een sublieme pass. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil geeft een lange en hoge pass. Liaño krijgt zijn hoofd ertegen. Valgaeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - dinamo reddog 4:0

62e minuut.
Filisiński met een snelle inworp. Bucourt rent richting de bal. Bucourt passt de bal zonder na te denken. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Liaño springt en kopt de bal. Valgaeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Czekański kopt de bal weg. Gavrilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Liaño zijn tegenspeler op de grond. Liaño krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil probeert naar een medespeler te passen. Holca rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Valgaeren bokst de bal weg.

78e minuut.
Gaubinger passt de bal zonder na te denken. Merle bereikt de bal nog maar net als eerste. Merle passt de bal met de wreef. Liaño is nu in balbezit. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gil zal de hoekschop nemen. Holca krijgt zijn hoofd ertegen. Valgaeren bokst de bal weg.

82e minuut.
De Bruyn is nu in balbezit. De Bruyn geeft een lange en hoge pass. Soldo probeert de bal aan de voet te houden. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 49%, dinamo reddog 51%.
STEAUA `86 - dinamo reddog 4:0