Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog STEAUA `86
451zzz Tactiek New 433
46% Balbezit 54%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 57.4
very good Schieten very good
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Jurczak is nu in balbezit. Gaubinger onderschept slim de pass. Gaubinger passt de bal in één keer door. Gil rent richting de bal. Gil geeft een lange en hoge pass. Gogoi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Parada is nu in balbezit. Parada passt de bal zonder na te denken. Belerati rent richting de bal. Belerati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piekarski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jurczak zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Marsden heeft problemen om de bal te vangen. Czekański is nu in balbezit. Czekański geeft een lange en hoge pass. Liaño maakt een snoekduik en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Graves de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Graves geeft een lange en hoge pass. Jurczak rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jurczak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parada probeert de bal met de borst te controleren.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jurczak passt de bal zonder na te denken. Piekarski rent richting de bal. Belerati begaat een overtreding. Piekarski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Piekarski kan niet meer verder spelen. Matallana komt het veld opgelopen.

38e minuut.
De Bruyn verovert de bal door een tackle van achteren. De Bruyn geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gaubinger geeft een hoge lob. Gogoi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Belerati kopt de bal weg. Jurczak rent richting de bal. Matallana begaat een overtreding. Matallana krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 44%, STEAUA `86 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - STEAUA `86 0:0

46e minuut.
Primera komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Matallana passt de bal in één keer door. Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bruyn schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, De Bruyn moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! De Bruyn schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gil is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Merle wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gavrilov geeft de bal voor. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bucourt krijgt een gele kaart. Belerati is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Belerati neemt een korte aanloop naar de penalty stip. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Portales komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Bucourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucourt geeft een hoge lob. Iorga kopt de bal weg. Primera is nu in balbezit. Primera draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Matallana de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belerati rent richting de bal. Belerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - STEAUA `86 1:0

74e minuut.
Doppler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Primera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małysiak geeft een lange en hoge pass. Belerati maakt een snoekduik en kopt de bal. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Gaubinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gavrilov rent richting de bal. Gavrilov geeft een hoge lob. Belerati rent richting de bal. Belerati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barbanera komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gaubinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gaubinger speelt de bal door. Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Gogoi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - STEAUA `86 1:1

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Małysiak met de inworp. Gavrilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilov geeft een hoge lob. Belerati springt en kopt de bal. da Costa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 46%, STEAUA `86 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo reddog - STEAUA `86 1:1