Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii Rit Mus
4-3-1-2 Tactiek atomic
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62 gemiddelde waardering 64.5
formidable Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Bolčánik met een sublieme pass. Berg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola verovert de bal door een tackle van achteren. Pirola geeft de bal voor. Toribio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 0:1

3e minuut.
Dulea is nu in balbezit. Dulea passt de bal met de wreef. Toribio is nu in balbezit. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Jarzembowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pirola zal de hoekschop nemen. Toribio krijgt zijn hoofd ertegen. Kivilo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Wcześniak geeft een hoge lob. Breton is nu in balbezit. Berg tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berg krijgt een gele kaart. Breton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Miriuţă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wcześniak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Halczak de bal. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 0:2

15e minuut.
Dulea onderschept slim de pass. Dulea speelt de bal door. Toribio rent richting de bal. Toribio haalt uit met een fantastische trap. Kivilo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 0:3

17e minuut.
Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea passt de bal met de wreef. Berg rent richting de bal. Toribio onderschept slim de pass. Toribio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Bolčánik probeert naar een medespeler te passen. Grami rent richting de bal. Grami passt de bal met de wreef. Marek is nu in balbezit. Marek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 1:3

30e minuut.
Vrabec met een sublieme pass. Bolčánik probeert de bal met de borst te controleren. Jarzembowski is nu in balbezit. Toribio verovert de bal door een tackle van achteren. Toribio schiet op doel. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Marek speelt de bal door. Lukas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea rent richting de bal. Lukas onderschept slim de pass. Lukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jarzembowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirola met een snelle inworp. Breton rent richting de bal. Breton geeft een hoge lob. Kivilo bokst de bal weg.

37e minuut.
Mirea onderschept slim de pass. Bolčánik verovert de bal door een tackle van achteren. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek geeft een hoge lob. Lukas maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 60%, Rit Mus 40%.
Spartanii - Rit Mus 1:3

50e minuut.
Toribio is nu in balbezit. Berg legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toribio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Toribio neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 1:4

53e minuut.
Ljubisavljević rent richting de bal. Ljubisavljević geeft een hoge lob. Breton kopt de bal weg. Daar is Toribio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Meleşteu onderschept slim de pass. Meleşteu geeft een lange en hoge pass. Toribio rent richting de bal. Toribio schiet op doel. Kivilo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 1:5

65e minuut.
Oporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oporski passt de bal in één keer door. Siutalas heeft problemen om de bal te vangen. Siutalas geeft een lange en hoge pass. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal. Pulkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Oporski passt de bal met de wreef. Siutalas heeft problemen om de bal te vangen. Siutalas met een sublieme pass. Lukas is nu in balbezit. Lukas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Breton rent richting de bal. Toribio rent richting de bal. Breton rent richting de bal. Breton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bolčánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolčánik probeert naar een medespeler te passen. Lukas is nu in balbezit. Lukas haalt uit met een fantastische trap. Pulkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - Rit Mus 2:5

83e minuut.
Berg kopt de bal weg. Rădoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grami verovert de bal door een tackle van achteren. Grami kan de bal niet met de borst controleren. Grami geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Oporski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siutalas de bal. Siutalas passt de bal zonder na te denken. Lukas rent richting de bal. Lukas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 52%, Rit Mus 48%.
Spartanii - Rit Mus 2:5