Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo reddog F.C.ADY FALTICENI
rocky 4 Tactiek relax
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 54.8
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


5e minuut.
Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński is nu in balbezit. Filisiński geeft een lange en hoge pass. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 1:0

6e minuut.
Ciupitu onderschept slim de pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt De Witt zijn tegenspeler op de grond. De Witt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu probeert naar een medespeler te passen. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada rent richting de bal. Parada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Belerati is nu in balbezit. Barbanera probeert naar een medespeler te passen. Filisiński met een sublieme pass. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gavrilov verovert de bal door een tackle van achteren. Gavrilov passt de bal zonder na te denken. Barbanera rent richting de bal. Barbanera geeft een lange en hoge pass. Parada maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Oţelea bokst de bal weg. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciupitu onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Małysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina onderschept slim de pass. Cwalina passt de bal zonder na te denken. Moskwa heeft problemen om de bal te vangen. Moskwa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gavrilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Ciupitu de bal. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. Oţelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is Jurczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Filho probeert naar een medespeler te passen. Jurczak is nu in balbezit. Jurczak schiet op doel. Oţelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 2:0

44e minuut.
Parada passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belerati de bal. Gavrilov met een sublieme pass. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak draait met de bal, schiet en ... Oţelea bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Filisiński met de inworp. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel. Ordaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Oţelea bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 35%, F.C.ADY FALTICENI 65%.
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 2:0

48e minuut.
Jurczak passt de bal zonder na te denken. Filisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Filisiński geeft de bal voor. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada schiet op doel. Oţelea bokst de bal weg.

50e minuut.
Gavrilov geeft een hoge lob. Belerati kopt de bal weg. Ciupitu rent richting de bal. Parada onderschept slim de pass. Parada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Ciupitu de bal. Jurczak is nu in balbezit. Ciupitu onderschept slim de pass. Belerati onderschept slim de pass. Belerati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Gavrilov de bal. Moskwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilov begaat een overtreding. Gavrilov krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Ciupitu geeft een hoge lob. Daar is Małysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małysiak passt de bal met de wreef. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 3:0

77e minuut.
Belerati passt de bal met de wreef. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada onderschept slim de pass. Parada haalt uit met een fantastische trap. Oţelea bokst de bal weg.

79e minuut.
Gavrilov passt de bal met de wreef. Dincă is nu in balbezit. Barbanera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Barbanera naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Dincă met een sublieme pass. Cwalina probeert naar een medespeler te passen. Moskwa rent richting de bal. Moskwa schiet op doel. Valgaeren maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 3:1

88e minuut.
De Bruyn geeft de bal voor. Ciupitu kopt de bal weg. De Witt heeft problemen om de bal te vangen. Belerati rent richting de bal. Belerati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 34%, F.C.ADY FALTICENI 66%.
dinamo reddog - F.C.ADY FALTICENI 3:1