Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii SkyForce
4-3-1-2 Tactiek 4-4-2 romb
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
40.5 gemiddelde waardering 59.5
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen very good


8e minuut.
Tenchiri rent richting de bal. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu geeft een lange en hoge pass. Gahn rent richting de bal. Gahn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Orucoğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian probeert naar een medespeler te passen. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ... Paal! Daar is Francia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sorbian zal de hoekschop nemen. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:1

12e minuut.
Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu passt de bal in één keer door. Ploeşteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. Florea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:2

15e minuut.
Arandia bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucoğlu begaat een overtreding. Arandia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tenchiri zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pangraţiu krijgt zijn hoofd ertegen. Katsaraios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Katsaraios probeert naar een medespeler te passen. Sorbian kopt de bal weg. Klungelig pakt Chwiej de bal. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:3

22e minuut.
Skrzypczyński passt de bal in één keer door. Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn onderschept slim de pass. Gahn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:4

26e minuut.
Inworp. Bozkurt met een snelle inworp. Grasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grasu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:5

29e minuut.
Bozkurt rent richting de bal. Bozkurt passt de bal met de wreef. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn schiet op doel. Florea probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţa rent richting de bal. Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Miros is nu in balbezit. Miros passt de bal zonder na te denken. Orucoğlu rent richting de bal. Pangraţiu onderschept slim de pass. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Slyngstad met een sublieme pass. Skrzypczyński probeert naar een medespeler te passen. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ... Florea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:6

43e minuut.
Francia kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gahn de bal onder controle te krijgen. Pangraţiu is nu in balbezit. Pangraţiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:7

43e minuut.
Grasu verovert de bal door een tackle van achteren. Grasu met een sublieme pass. Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal. Florea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 69%, SkyForce 31%.
Spartanii - SkyForce 0:8

47e minuut.
Sorbian geeft de bal voor. Pangraţiu probeert de bal met de borst te controleren. Chwiej is nu in balbezit. Gahn onderschept slim de pass. Gahn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Ploeşteanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Orucoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orucoğlu passt de bal zonder na te denken. Gahn is nu in balbezit. Gahn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Grasu rent richting de bal. Grasu geeft een hoge lob. Gahn rent richting de bal. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Sorbian passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Horvat de bal. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangraţiu rent richting de bal. Pangraţiu schiet op doel. Florea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Pangraţiu kopt de bal weg. Gahn rent richting de bal. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn onderschept slim de pass. Gahn schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:9

71e minuut.
Grasu geeft een hoge lob. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Francia geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbian met een snelle inworp. Grasu geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Iglódi onderschept slim de pass. Iglódi speelt de bal door. Klungelig pakt Pangraţiu de bal. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Florea bokst de bal weg.

75e minuut.
Bozkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozkurt passt de bal zonder na te denken. Tenchiri speelt de bal door. Grasu rent richting de bal. Grasu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Grasu passt de bal in één keer door. Gahn rent richting de bal. Pangraţiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:10

80e minuut.
Orucoğlu onderschept slim de pass. Orucoğlu geeft een lange en hoge pass. Gahn is nu in balbezit. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Florea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - SkyForce 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 65%, SkyForce 35%.
Spartanii - SkyForce 0:11