Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maxy MAcin dinamo reddog
zonal Tactiek rocky 4
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 60.9
formidable Schieten very good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Belerati onderschept slim de pass. Belerati passt de bal met de wreef. Parada rent richting de bal. Parada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Filisiński rent richting de bal. Filisiński passt de bal zonder na te denken. Parada bereikt de bal nog maar net als eerste. Parada haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gavrilov geeft een hoge lob. Staël von Holstein is nu in balbezit. Staël von Holstein geeft een hoge lob. Rybáň rent richting de bal. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stângă rent richting de bal. Stângă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - dinamo reddog 1:0

26e minuut.
Makowiecki geeft een lange en hoge pass. Graves heeft problemen om de bal te vangen. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - dinamo reddog 2:0

31e minuut.
Salm bereikt de bal nog maar net als eerste. Małysiak begaat een overtreding. Salm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nicolaescu met een snel genomen vrije trap. Stângă krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Parada passt de bal met de wreef. Filisiński rent richting de bal. Filisiński geeft een hoge lob. Primera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - dinamo reddog 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 55%, dinamo reddog 45%.
Maxy MAcin - dinamo reddog 2:1

57e minuut.
Jurczak rent richting de bal. Salm verovert de bal door een tackle van achteren. Salm geeft een hoge lob. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă schiet op doel. Valgaeren kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Gavrilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gămălie verovert de bal door een tackle van achteren. Gămălie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stângă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stângă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Maxy MAcin - dinamo reddog 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maxy MAcin 56%, dinamo reddog 44%.
Maxy MAcin - dinamo reddog 3:1