Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mihailesti City F.C.ADY FALTICENI
pupet Tactiek mmmm
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 1
60.5 gemiddelde waardering 54
excellent Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen solid


8e minuut.
Ordaz geeft een hoge lob. Rădescu kopt de bal weg. Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits schiet op doel. Avrigeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Perdigones geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmuş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Oţelea met een harde bal richting middenveld. Chopchits kopt de bal weg. Manoliu is nu in balbezit. Moskwa verovert de bal door een tackle van achteren. Moskwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hagberg met de inworp. Manoliu met een sublieme pass. Durmuş controleert de bal met de borst. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa schiet op doel. Avrigeanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Ciupitu verovert de bal door een tackle van achteren. Ciupitu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tesser met de inworp. Fică geeft een hoge lob. Oţelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Malatyalı is nu in balbezit. Malatyalı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmuş met de inworp. Fică geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ciupitu heeft problemen om de bal te vangen. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş geeft een hoge lob. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Filho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mynarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mynarski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rădescu probeert naar een medespeler te passen. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş probeert naar een medespeler te passen. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Oţelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tesser neemt de hoekschop. Klungelig pakt Cwalina de bal. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Crisan kopt de bal weg. Tesser rent richting de bal. Tesser met een sublieme pass. Mynarski rent richting de bal. Mynarski schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Tesser met een snelle inworp. Perdigones bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski verovert de bal door een tackle van achteren. Mynarski geeft een hoge lob. Oţelea bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tesser kopt de bal weg. Daar is Lockheed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chopchits bereikt de bal nog maar net als eerste. Chopchits schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - F.C.ADY FALTICENI 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 39%, F.C.ADY FALTICENI 61%.
Mihailesti City - F.C.ADY FALTICENI 0:1

57e minuut.
Tesser bereikt de bal nog maar net als eerste. Tesser passt de bal met de wreef. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski schiet op doel. Oţelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Malatyalı bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmuş onderschept slim de pass. Durmuş geeft een hoge lob. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mihailesti City - F.C.ADY FALTICENI 1:1

65e minuut.
Perdigones passt de bal in één keer door. Dincă is nu in balbezit. Tesser verovert de bal door een tackle van achteren. Tesser geeft de bal voor. Ewiak springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Ordaz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tesser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică geeft de bal voor. Ciupitu kopt de bal weg. Oţelea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Perdigones onderschept slim de pass. Fică met een sublieme pass. Dincă bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dincă zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Avrigeanu niet meer kan verder spelen. Sakellaridis komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Rădescu passt de bal in één keer door. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş met een sublieme pass. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Oţelea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hagberg geeft een lange en hoge pass. Chopchits is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tesser. Tesser krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică passt de bal zonder na te denken. Mynarski is nu in balbezit. Mynarski schiet op doel. Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mihailesti City - F.C.ADY FALTICENI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mihailesti City 35%, F.C.ADY FALTICENI 65%.
Mihailesti City - F.C.ADY FALTICENI 2:1