Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA `86 Rit Mus
New 433 Tactiek atomic
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
59.3 gemiddelde waardering 63.1
excellent Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


4e minuut.
Gaubinger is nu in balbezit. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Soldo rent richting de bal. Dulea onderschept slim de pass. Dulea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Doppler kopt de bal weg. Daar is Miriuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulea is nu in balbezit. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lixăndroiu geeft de bal voor. Mirea heeft problemen om de bal te vangen. Merle is nu in balbezit. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ljubisavljević geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merle met de inworp. Czekański rent richting de bal. Czekański draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gil is nu in balbezit. Pirola verovert de bal door een tackle van achteren. Piekarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piekarski krijgt een gele kaart. Pirola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Toribio springt en kopt de bal. da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Gaubinger rent richting de bal. Gaubinger passt de bal zonder na te denken. Holca rent richting de bal. Holca schiet op doel. Muscă bokst de bal weg.

40e minuut.
Doppler verovert de bal door een tackle van achteren. Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea is nu in balbezit. Dulea schiet op doel. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 0:1

42e minuut.
Pirola met de inworp. Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulea geeft een hoge lob. Toribio springt en kopt de bal. da Costa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 0:2

43e minuut.
Pirola probeert naar een medespeler te passen. Dulea is nu in balbezit. Soldo verovert de bal door een tackle van achteren. Toribio verovert de bal door een tackle van achteren. Toribio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Soldo onderschept slim de pass. Soldo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bucourt de bal. Dulea onderschept slim de pass. Dulea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 60%, Rit Mus 40%.
STEAUA `86 - Rit Mus 0:2

51e minuut.
Meleşteu rent richting de bal. Meleşteu geeft de bal voor. Daar is Holca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gil kopt de bal weg. Soldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio begaat een overtreding. Toribio krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Pirola geeft een lange en hoge pass. Doppler rent richting de bal. Toribio verovert de bal door een tackle van achteren. Toribio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 0:3

61e minuut.
Czekański rent richting de bal. Czekański passt de bal met de wreef. Liaño is nu in balbezit. Liaño draait met de bal, schiet en ... Muscă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 1:3

65e minuut.
Holca is nu in balbezit. Holca passt de bal zonder na te denken. Liaño rent richting de bal. Liaño draait met de bal, schiet en ... Muscă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 2:3

71e minuut.
Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Meleşteu bereikt de bal nog maar net als eerste. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca schiet op doel. Muscă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
STEAUA `86 - Rit Mus 3:3

87e minuut.
Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljubisavljević is nu in balbezit. Holca verovert de bal door een tackle van achteren. Holca haalt uit met een fantastische trap. Muscă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Rit Mus 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 52%, Rit Mus 48%.
STEAUA `86 - Rit Mus 4:3