Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartanii dinamo reddog
4-3-1-2 Tactiek rocky 4
57% Balbezit 43%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.9 gemiddelde waardering 59.9
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Siutalas passt de bal met de wreef. Lukas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Małysiak. Małysiak krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gavrilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marek raakt geblesseerd tijdens het duel. Bolčánik met een snel genomen vrije trap. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Marek passt de bal in één keer door. Siutalas is nu in balbezit. Siutalas geeft een lange en hoge pass. Marek maakt een snoekduik en kopt de bal. Valgaeren werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - dinamo reddog 1:0

17e minuut.
Małysiak rent richting de bal. Małysiak speelt de bal door. Barbanera met een sublieme pass. Primera rent richting de bal. Primera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Filisiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Małysiak met een sublieme pass. Barbanera rent richting de bal. Barbanera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Marek probeert de bal met de borst te controleren. Barbanera rent richting de bal. Marek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Marek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Filisiński rent richting de bal. Oporski is nu in balbezit. Oporski passt de bal in één keer door. Lukas rent richting de bal. Lukas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 53%, dinamo reddog 47%.
Spartanii - dinamo reddog 1:0

47e minuut.
Barbanera is nu in balbezit. Bolčánik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barbanera raakt geblesseerd tijdens het duel. Małysiak met een snel genomen vrije trap. Primera maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Bolčánik rent richting de bal. Bolčánik passt de bal in één keer door. Siutalas is nu in balbezit. Lukas is nu in balbezit. Lukas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Jarzembowski verovert de bal door een tackle van achteren. Belerati onderschept slim de pass. Małysiak rent richting de bal. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Berg rent richting de bal. Berg geeft een lange en hoge pass. Filisiński kopt de bal weg. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. Belerati haalt uit met een fantastische trap. Kivilo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Grami verovert de bal door een tackle van achteren. Grami probeert naar een medespeler te passen. Bolčánik probeert naar een medespeler te passen. Lukas rent richting de bal. Lukas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Małysiak met een sublieme pass. De Bruyn probeert naar een medespeler te passen. Jurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurczak geeft een hoge lob. Belerati springt en kopt de bal. Kivilo bokst de bal weg.

75e minuut.
Valgaeren trapt de bal weg. Oporski kopt de bal weg. Daar is Siutalas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siutalas geeft een hoge lob. Lukas springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Barbanera met een sublieme pass. Belerati bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Halczak. Halczak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Berg geeft een hoge lob. Gavrilov kopt de bal weg. Bolčánik is nu in balbezit. Barbanera verovert de bal door een tackle van achteren. Barbanera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartanii - dinamo reddog 1:1

90e minuut.
Vrabec is nu in balbezit. Belerati onderschept slim de pass. Belerati geeft de bal voor. Berg onderschept slim de pass. Jurczak geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belerati rent richting de bal. Belerati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartanii - dinamo reddog 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartanii 52%, dinamo reddog 48%.
Spartanii - dinamo reddog 1:2