Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkyForce Maxy MAcin
4-4-2 romb Tactiek zonal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
63 gemiddelde waardering 60.7
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
incredible Verdedigen very good


6e minuut.
Machulski probeert naar een medespeler te passen. Nicolaescu rent richting de bal. Nicolaescu speelt de bal door. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň schiet op doel. Katsaraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Daar is Orucoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein probeert naar een medespeler te passen. Rybáň is nu in balbezit. Rybáň draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Inworp. Soja met de inworp. Staël von Holstein rent richting de bal. Staël von Holstein geeft de bal voor. Stângă springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soja met de inworp. Staël von Holstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Staël von Holstein geeft een hoge lob. Stângă maakt een snoekduik en kopt de bal. Katsaraios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iglódi heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Maxy MAcin 0:1

35e minuut.
Pangraţiu passt de bal in één keer door. Stănciulescu met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sorbian geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gahn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Gahn kopt de bal weg. Nicolaescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pangraţiu zijn tegenspeler op de grond. Pangraţiu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Staël von Holstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Staël von Holstein passt de bal in één keer door. Stângă bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă draait met de bal, schiet en ... Katsaraios probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Maxy MAcin 0:2

40e minuut.
Pangraţiu verovert de bal door een tackle van achteren. Pangraţiu passt de bal met de wreef. Gahn rent richting de bal. Gahn draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkyForce - Maxy MAcin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 50%, Maxy MAcin 50%.
SkyForce - Maxy MAcin 1:2

52e minuut.
Slyngstad neemt vlug de vrije trap. Stănciulescu kopt de bal weg. Bozkurt is nu in balbezit. Bozkurt geeft de bal voor. Gahn springt en kopt de bal. Hrenciuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Pangraţiu is nu in balbezit. Gahn is nu in balbezit. Pangraţiu is nu in balbezit. Gahn is nu in balbezit. Gahn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Klungelig pakt Sorbian de bal. Sorbian geeft de bal voor. Gahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Gahn haalt uit met een fantastische trap. Hrenciuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkyForce - Maxy MAcin 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkyForce 43%, Maxy MAcin 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkyForce - Maxy MAcin 2:2