Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rit Mus F.C.ADY FALTICENI
atomic Tactiek relax
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.2 gemiddelde waardering 56.3
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen solide
formidabel Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Cruz Filho kopt de bal weg. Dincă rent richting de bal. Dincă passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Moskwa de bal. Moskwa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malatyalı met de inworp. Moskwa rent richting de bal. Lixăndroiu onderschept slim de pass. Lixăndroiu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 1:0

8e minuut.
Lixăndroiu onderschept slim de pass. Lixăndroiu speelt de bal door. Meleşteu geeft een lange en hoge pass. Breton springt en kopt de bal. Oţelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ciupitu is nu in balbezit. Dulea onderschept slim de pass. Dulea passt de bal met de wreef. Breton rent richting de bal. Breton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Swain bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ordaz. Dulea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirola komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Rădoi passt de bal zonder na te denken. Daar is Pirola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pirola met een sublieme pass. Breton rent richting de bal. Breton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Breton bereikt de bal nog maar net als eerste. Breton passt de bal zonder na te denken. Swain bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain haalt uit met een fantastische trap. Oţelea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 2:0

39e minuut.
Breton probeert de bal aan de voet te houden. Ciupitu is nu in balbezit. Breton verovert de bal door een tackle van achteren. Breton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 42%, F.C.ADY FALTICENI 58%.
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 3:0

52e minuut.
Ciupitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea verovert de bal door een tackle van achteren. Dulea passt de bal met de wreef. Swain bereikt de bal nog maar net als eerste. Swain draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Cwalina speelt de bal door. Hagberg is nu in balbezit. Hagberg passt de bal zonder na te denken. Moskwa is nu in balbezit. Moskwa haalt uit met een fantastische trap. Muscă bokst de bal weg.

63e minuut.
Cruz Filho geeft de bal voor. Inworp. Pirola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Dulea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulea geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oţelea maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Swain heeft problemen om de bal te vangen. Swain haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 4:0

68e minuut.
Lixăndroiu rent richting de bal. Hagberg begaat een overtreding. Lixăndroiu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Swain krijgt zijn hoofd ertegen. Oţelea bokst de bal weg. Breton rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Dulea rent richting de bal. Malatyalı maakt een afschuwelijke overtreding. Dulea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pirola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Breton springt en kopt de bal. Oţelea bokst de bal weg.

82e minuut.
Malatyalı onderschept slim de pass. Malatyalı probeert naar een medespeler te passen. Miriuţă rent richting de bal. Dulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulea draait met de bal, schiet en ... Oţelea bokst de bal weg. Breton springt en kopt de bal. Oţelea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 5:0

84e minuut.
Wcześniak geeft een hoge lob. Swain kopt de bal weg. Cruz Filho heeft problemen om de bal te vangen. Breton is nu in balbezit. Breton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ordaz speelt de bal door. Wcześniak speelt de bal door. Pirola met een sublieme pass. Breton rent richting de bal. Breton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rădoi speelt de bal door. Pirola bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirola speelt de bal door. Breton rent richting de bal. Breton haalt uit met een fantastische trap. Oţelea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Dulea heeft problemen om de bal te vangen. Breton is nu in balbezit. Breton passt de bal in één keer door. Swain rent richting de bal. Swain haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rit Mus 36%, F.C.ADY FALTICENI 64%.
Rit Mus - F.C.ADY FALTICENI 5:0