Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
STEAUA `86 Mihailesti City
New 433 Tactiek pupet
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
59.9 gemiddelde waardering 64.3
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Petschovschi passt de bal in één keer door. Durmuş is nu in balbezit. Durmuş speelt de bal door. Rădescu geeft een lange en hoge pass. Mynarski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fică is nu in balbezit. Holca onderschept slim de pass. Holca haalt uit met een fantastische trap. Avrigeanu bokst de bal weg.

18e minuut.
Tesser kopt de bal weg. Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică onderschept slim de pass. Fică draait met de bal, schiet en ... da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Czekański passt de bal met de wreef. Gil is nu in balbezit. Crisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gil wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

31e minuut.
Tesser met een sublieme pass. Mynarski is nu in balbezit. da Rosa is nu in balbezit. da Rosa draait met de bal, schiet en ... da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Mihailesti City 0:1

32e minuut.
Manoliu met een sublieme pass. Fică geeft een lange en hoge pass. da Rosa kopt de bal weg. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Durmuş geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mynarski maakt een snoekduik en kopt de bal. Doppler heeft problemen om de bal te vangen. da Costa probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Soldo heeft problemen om de bal te vangen. da Rosa is nu in balbezit. da Rosa probeert naar een medespeler te passen. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski schiet op doel. da Costa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Fică bereikt de bal nog maar net als eerste. Fică geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bucourt de bal. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski haalt uit met een fantastische trap. da Costa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 65%, Mihailesti City 35%.
STEAUA `86 - Mihailesti City 0:1

48e minuut.
Crisan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Holca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lockheed onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gil geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Czekański maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Doppler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Durmuş met een snelle inworp. Fică geeft een hoge lob. Mynarski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
da Costa trapt de bal weg van het doel. Tesser kopt de bal weg. Fică geeft de bal voor. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Mihailesti City 0:2

60e minuut.
Manoliu geeft de bal voor. Tesser kopt de bal weg. Mynarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mynarski draait met de bal, schiet en ... da Costa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
STEAUA `86 - Mihailesti City 0:3

74e minuut.
Durmuş onderschept slim de pass. Klungelig pakt da Rosa de bal. Doppler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Doppler krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Gil is nu in balbezit. Tesser rent richting de bal. Tesser speelt de bal door. Fică rent richting de bal. Fică draait met de bal, schiet en ... da Costa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: STEAUA `86 54%, Mihailesti City 46%.
STEAUA `86 - Mihailesti City 0:3