Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red&Whites DUNAREA SEVERIN
ptud-es Tactiek 4312
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.3 gemiddelde waardering 71.5
uitstekend Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Balahnin geeft een hoge lob. Inworp. Chagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majearu rent richting de bal. Majearu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Chagas geeft een hoge lob. Pigac is nu in balbezit. Pigac passt de bal met de wreef. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - DUNAREA SEVERIN 0:1

21e minuut.
Majearu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Balahnin de bal. Pigac is nu in balbezit. Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel passt de bal zonder na te denken. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een hoge lob. Ochetan springt en kopt de bal. Nata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colunga rent richting de bal. Colunga schiet op doel. Nata bokst de bal weg.

26e minuut.
Bantić geeft een lange en hoge pass. Castellet kopt de bal weg. Majearu speelt de bal door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chagas zal de hoekschop nemen. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal zonder na te denken. Bantić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantić geeft een lange en hoge pass. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 54%, DUNAREA SEVERIN 46%.
Red&Whites - DUNAREA SEVERIN 0:1

47e minuut.
Chagas met de inworp. Colunga geeft de bal voor. Bəndəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Daar is Mălăiescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chagas geeft de bal voor. Pigac controleert de bal met de borst. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Bəndəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bəndəliyev geeft een lange en hoge pass. Chagas met een sublieme pass. Majearu geeft een hoge lob. Tükel kopt de bal weg. Nata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Bəndəliyev onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bantić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ochetan kopt de bal weg. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - DUNAREA SEVERIN 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 60%, DUNAREA SEVERIN 40%.
Red&Whites - DUNAREA SEVERIN 0:2