Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry Titanii Mioritici
forestry Tactiek new baraj
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
58.2 gemiddelde waardering 60.9
excellent Schieten formidable
formidable Passen very good
very good Verdedigen excellent


1e minuut.
Reiss met een sublieme pass. Dan is nu in balbezit. Dan passt de bal in één keer door. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Twardawa rent richting de bal. Twardawa passt de bal in één keer door. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Lobão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Titanii Mioritici 0:1

7e minuut.
González Fernández kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duplan met de inworp. Solecki geeft een lange en hoge pass. Nzati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Alfaia geeft een hoge lob. Reiss geeft een hoge lob. Nzati kopt de bal weg. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Redaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Redaelli passt de bal zonder na te denken. Izcano rent richting de bal. Izcano draait met de bal, schiet en ... Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Titanii Mioritici 0:2

16e minuut.
Alfaia geeft een hoge lob. Reiss rent richting de bal. Reiss passt de bal zonder na te denken. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Lobão bokst de bal weg. Dan rent richting de bal. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Trung Phát kopt de bal weg. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci passt de bal met de wreef. Daar is Duy Hải, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Titanii Mioritici 0:3

26e minuut.
Teegen geeft de bal voor. Covaci kopt de bal weg. Daar is Trottola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tomalczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Imhasly komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Reiss met een sublieme pass. Mohácsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mohácsi passt de bal in één keer door. Solecki rent richting de bal. Solecki draait met de bal, schiet en ... Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 55%, Titanii Mioritici 45%.
Forestry - Titanii Mioritici 0:3

55e minuut.
Izcano rent richting de bal. Izcano geeft een hoge lob. Covaci rent richting de bal. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. Lobão bokst de bal weg.

69e minuut.
González Fernández speelt de bal door. Twardawa is nu in balbezit. Twardawa met een sublieme pass. Covaci rent richting de bal. Covaci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Alfaia geeft een lange en hoge pass. Izcano met een sublieme pass. Daar is Reiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Duy Hải is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izcano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Covaci krijgt zijn hoofd ertegen. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

77e minuut.
Alfaia geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilca zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Trottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano verovert de bal door een tackle van achteren. Izcano passt de bal zonder na te denken. Covaci rent richting de bal. Covaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Titanii Mioritici 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 50%, Titanii Mioritici 50%.
Forestry - Titanii Mioritici 0:4