Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
recolta Red&Whites
fulger Tactiek ptud-es
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
67.3 gemiddelde waardering 64.1
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen excellent


5e minuut.
Cousin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cousin geeft een hoge lob. Diryavka rent richting de bal. Diryavka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Zorica kopt de bal weg. Cousin speelt de bal door. Monagas geeft een hoge lob. Potrzebny springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bəndəliyev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wei Jie kopt de bal weg. Zarzycki is nu in balbezit. Bosacki rent richting de bal. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Red&Whites 0:1

35e minuut.
Monagas passt de bal in één keer door. Diryavka is nu in balbezit. Bəndəliyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bəndəliyev krijgt een gele kaart. Diryavka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Potrzebny zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Nata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
recolta - Red&Whites 1:1

35e minuut.
Lero is nu in balbezit. Lero met een sublieme pass. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een hoge lob. Bosacki springt en kopt de bal. Navarro Lora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Chiera geeft de bal voor. Diryavka rent richting de bal. Bəndəliyev begaat een overtreding. Bəndəliyev krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Diryavka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Monagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Potrzebny springt en kopt de bal. Nata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 46%, Red&Whites 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
recolta - Red&Whites 1:1

46e minuut.
Pigac is nu in balbezit. Pigac geeft een hoge lob. Zarzycki rent richting de bal. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora bokst de bal weg.

52e minuut.
Inworp. Białkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lero probeert naar een medespeler te passen. Białkowski geeft een hoge lob. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Navarro Lora bokst de bal weg.

58e minuut.
Dytłow passt de bal in één keer door. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas speelt de bal door. Baldt is nu in balbezit. Baldt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Dytłow met een sublieme pass. Cousin is nu in balbezit. Cousin met een sublieme pass. Chiera geeft een lange en hoge pass. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Castellet is nu in balbezit. Castellet geeft de bal voor. Wei Jie kopt de bal weg. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Diryavka rent richting de bal. Diryavka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Potrzebny de bal. Potrzebny schiet op doel. Nata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Red&Whites 2:1

86e minuut.
Pigac geeft de bal voor. Wei Jie kopt de bal weg. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki geeft een hoge lob. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 49%, Red&Whites 51%.
recolta - Red&Whites 2:1