Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
recolta DUNAREA SEVERIN
fulger Tactiek 4312
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
68.6 gemiddelde waardering 72.2
formidable Schieten outstanding
very good Passen formidable
incredible Verdedigen outstanding


2e minuut.
Magne geeft een lange en hoge pass. Potrzebny kopt de bal weg. Klungelig pakt Petschovschi de bal. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Popescu geeft een hoge lob. Colunga kopt de bal weg. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Klungelig pakt Zorica de bal. Ochetan rent richting de bal. Magaña is nu in balbezit. Colunga onderschept slim de pass. Colunga draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Magne onderschept slim de pass. Majearu is nu in balbezit. Magne begaat een overtreding. Magne krijgt een gele kaart. Majearu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majearu komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Colunga geeft een hoge lob. Klungelig pakt Magaña de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:1

20e minuut.
Diryavka onderschept slim de pass. Popescu onderschept slim de pass. Kareoja onderschept slim de pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vitomir onderschept slim de pass. Chagas bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Monagas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hinc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Zorica kopt de bal weg. Dytłow heeft problemen om de bal te vangen. Dytłow passt de bal zonder na te denken. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Magne met een sublieme pass. Colunga rent richting de bal. Chiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chiera krijgt een gele kaart. Colunga raakt geblesseerd tijdens het duel. Chagas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:2

27e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Chagas rent richting de bal. Chagas passt de bal met de wreef. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Popescu onderschept slim de pass. Popescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Magaña de bal. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Potrzebny is nu in balbezit. Kareoja rent richting de bal. Petschovschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kareoja raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Chiera heeft problemen om de bal te vangen. Monagas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Liseth de bal. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hinc trapt de bal weg. Colunga kopt de bal weg. Magaña heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorica geeft de bal voor. Klungelig pakt Popescu de bal. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiera verovert de bal door een tackle van achteren. Chiera met een sublieme pass. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja haalt uit met een fantastische trap. Hinc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Hinc trapt de bal weg. Colunga kopt de bal weg. Magaña bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:3

42e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas passt de bal zonder na te denken. Majearu met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 51%, DUNAREA SEVERIN 49%.
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:3

61e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een hoge lob. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:4

67e minuut.
Diryavka kopt de bal weg. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja begaat een overtreding. Kareoja krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Monagas rent richting de bal. Monagas passt de bal in één keer door. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas speelt de bal door. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een hoge lob. Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Tükel rent richting de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel rent richting de bal. Tükel schiet op doel. Navarro Lora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:5

87e minuut.
Vitomir geeft de bal voor. Daar is Magaña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 55%, DUNAREA SEVERIN 45%.
recolta - DUNAREA SEVERIN 0:6