Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN recolta
4312 Tactiek fulger
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 2
39.1 gemiddelde waardering 57.1
average Schieten formidable
average Passen very good
good Verdedigen very good


10e minuut.
Cucu kan de bal niet met de borst controleren. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cucu de bal onder controle te krijgen. Potrzebny springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Baldt met een sublieme pass. Monagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Monagas passt de bal zonder na te denken. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:1

21e minuut.
Zorica geeft de bal voor. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka geeft de bal voor. Baldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:2

27e minuut.
Diryavka verovert de bal door een tackle van achteren. Diryavka geeft een lange en hoge pass. Daar is Diaconeasa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Horvat bokst de bal weg.

41e minuut.
Dytłow probeert naar een medespeler te passen. De Sukkeleir bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Horvat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 80%, recolta 20%.
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:3

54e minuut.
Diryavka kopt de bal weg. De Sukkeleir probeert de bal met de borst te controleren. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Horvat probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:4

59e minuut.
Diaconeasa geeft een hoge lob. Magne geeft een hoge lob. Baldt kopt de bal weg. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Klungelig pakt Olivian de bal. Monagas is nu in balbezit. Monagas passt de bal met de wreef. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Baldt met een sublieme pass. Monagas speelt de bal door. Zorica is nu in balbezit. Zorica geeft een hoge lob. Potrzebny is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Cernea controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Dytłow maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Potrzebny kopt de bal weg. Diryavka heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Klungelig pakt Diryavka de bal. Olivian tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Diryavka raakt geblesseerd tijdens het duel. Monagas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Diaconeasa probeert de bal met de borst te controleren. Monagas rent richting de bal. Monagas geeft een hoge lob. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap. Horvat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Chiera heeft problemen om de bal te vangen. Chiera geeft een lange en hoge pass. De Sukkeleir is nu in balbezit. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Horvat bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dytłow neemt de hoekschop. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:5

88e minuut.
Baldt heeft problemen om de bal te vangen. Suanguilla geeft de bal voor. Dytłow kopt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 80%, recolta 20%.
DUNAREA SEVERIN - recolta 0:5