Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanii Mioritici steaua brasov
morph 3 Tactiek 433-2016
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 5
60.1 gemiddelde waardering 69.2
uitstekend Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Peralta rent richting de bal. Peralta passt de bal zonder na te denken. Izcano is nu in balbezit. Izcano geeft een hoge lob. Covaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Izcano is nu in balbezit. Izcano passt de bal met de wreef. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Treipl onderschept slim de pass. Treipl geeft een lange en hoge pass. Huber kopt de bal weg. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Neemre bokst de bal weg. Rousse is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Treipl neemt de hoekschop. Rousse krijgt zijn hoofd ertegen. Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano passt de bal in één keer door. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:0

17e minuut.
Pănican heeft problemen om de bal te vangen. Rousse rent richting de bal. Deptuła begaat een overtreding. Deptuła krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Riucu kopt de bal weg. Mercery is nu in balbezit. Mercery geeft de bal voor. Huber rent richting de bal. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Yılık heeft problemen om de bal te vangen. Yılık geeft de bal voor. Bruschi kopt de bal weg. Rousse is nu in balbezit. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık met een sublieme pass. Treipl is nu in balbezit. Treipl geeft een hoge lob. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 61%, steaua brasov 39%.
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:0

47e minuut.
Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Yılık met een sublieme pass. Treipl rent richting de bal. Treipl geeft een lange en hoge pass. Bruschi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mercery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udreanu is nu in balbezit. Bruschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bruschi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:1

51e minuut.
Peikov trapt de bal weg. Bruschi controleert de bal met de borst. Udreanu begaat een overtreding. Bruschi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bruschi kan niet meer verder spelen. Biriktiren komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Duy Hải controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yılık maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Biriktiren is nu in balbezit. Biriktiren heeft problemen om de bal te vangen. Biriktiren geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci speelt de bal door. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Peikov bokst de bal weg.

74e minuut.
Rousse maakt een snoekduik en kopt de bal. Galilea controleert de bal met de borst. Huber is nu in balbezit. Huber haalt uit met een fantastische trap. Neemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:2

75e minuut.
Boruciak is nu in balbezit. Boruciak geeft een lange en hoge pass. Biriktiren kopt de bal weg. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:3

77e minuut.
Inworp. Carrera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta geeft een lange en hoge pass. Covaci springt en kopt de bal. Peikov bokst de bal weg.

78e minuut.
Udreanu geeft een hoge lob. Inworp. Treipl met een snelle inworp. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Biriktiren rent richting de bal. Biriktiren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:4

86e minuut.
Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Biriktiren is nu in balbezit. Met opzet legt Carrera zijn tegenspeler op de grond. Carrera krijgt een gele kaart. Biriktiren is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yılık komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 67%, steaua brasov 33%.
Titanii Mioritici - steaua brasov 1:4