Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului Forestry
tec1 Tactiek forestry
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 3
61.8 gemiddelde waardering 57.9
outstanding Schieten excellent
solid Passen formidable
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Mohácsi met een snelle inworp. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een lange en hoge pass. Solecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rabín haalt uit met een fantastische trap. Trottola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoài Trung geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roca krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zagłoba onderschept slim de pass. Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung passt de bal met de wreef. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín haalt uit met een fantastische trap. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Roca probeert de bal met de borst te controleren. Rabín bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabín passt de bal zonder na te denken. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Trottola geeft een lange en hoge pass. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bönig legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bönig krijgt een gele kaart. Solecki raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Solecki neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Forestry 0:1

41e minuut.
Trottola rent richting de bal. Trottola geeft een hoge lob. Zagłoba met een sublieme pass. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lobão bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Imhasly speelt de bal door. Halata rent richting de bal. Halata geeft een lange en hoge pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 29%, Forestry 71%.
Jupanii Brasovului - Forestry 0:1

47e minuut.
Hoài Trung rent richting de bal. Hoài Trung passt de bal in één keer door. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - Forestry 1:1

52e minuut.
Duplan passt de bal in één keer door. Băcanu geeft de bal voor. Nzati rent richting de bal. Nzati draait met de bal, schiet en ... Pascacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Forestry 1:2

52e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pascacio niet meer kan verder spelen. van Gelderen komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rabín met een sublieme pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans speelt de bal door. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Roca is nu in balbezit. Roca speelt de bal door. Rabín heeft problemen om de bal te vangen. Rabín schiet op doel. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans passt de bal in één keer door. Rabín probeert naar een medespeler te passen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Dan de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Imhasly probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zagłoba rent richting de bal. Ilca maakt een afschuwelijke overtreding. Ilca krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi draait met de bal, schiet en ... van Gelderen probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Halata onderschept slim de pass. Halata geeft de bal voor. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jupanii Brasovului - Forestry 2:2

84e minuut.
Atamańczuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peiremans bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans probeert naar een medespeler te passen. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 32%, Forestry 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - Forestry 2:2