Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
recolta steaua brasov
fulger Tactiek 433-2016
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
64.5 gemiddelde waardering 67.6
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Treipl rent richting de bal. Inworp. Treipl met een snelle inworp. Yılık rent richting de bal. Yılık geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rousse is nu in balbezit. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse geeft een hoge lob. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Huber de bal. Zorica is nu in balbezit. Huber verovert de bal door een tackle van achteren. Huber haalt uit met een fantastische trap. Magaña probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Baldt geeft een lange en hoge pass. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka onderschept slim de pass. Diryavka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Riucu is nu in balbezit. Riucu geeft een hoge lob. Chiera geeft een lange en hoge pass. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka geeft een hoge lob. Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Magaña geeft de bal voor. Boruciak probeert de bal aan de voet te houden. Potrzebny is nu in balbezit. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Dytłow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldt is nu in balbezit. Yılık tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baldt is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Monagas neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Peikov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 48%, steaua brasov 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
recolta - steaua brasov 0:0

46e minuut.
Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny speelt de bal door. Mercery bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercery geeft de bal voor. Bruschi kopt de bal weg. Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Dytłow passt de bal in één keer door. Cousin met een sublieme pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny schiet op doel. Riucu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Rousse onderschept slim de pass. Treipl is nu in balbezit. Treipl passt de bal met de wreef. Huber heeft problemen om de bal te vangen. Huber draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Cousin verovert de bal door een tackle van achteren. Cousin geeft een hoge lob. Baldt geeft een hoge lob. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka schiet op doel. Peikov bokst de bal weg.

65e minuut.
Inworp. Yılık met een snelle inworp. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruschi schiet op doel. Magne probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Treipl geeft de bal voor. Rousse rent richting de bal. Magaña is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse schiet op doel. Navarro Lora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Rousse speelt de bal door. Treipl rent richting de bal. Treipl passt de bal zonder na te denken. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bruschi rent richting de bal. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora bokst de bal weg. Klungelig pakt Huber de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - steaua brasov 0:1

78e minuut.
Magne geeft de bal voor. Huber bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiera is nu in balbezit. Rousse onderschept slim de pass. Rousse draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - steaua brasov 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 55%, steaua brasov 45%.
recolta - steaua brasov 0:2