Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanii Mioritici DUNAREA SEVERIN
new baraj Tactiek 4312
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59.4 gemiddelde waardering 71.4
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Tükel is nu in balbezit. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Deptuła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bantić met de inworp. Colunga speelt de bal door. Chagas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Deptuła geeft een hoge lob. Klungelig pakt Izcano de bal. Chagas verovert de bal door een tackle van achteren. Chagas geeft de bal voor. Ochetan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arbucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga onderschept slim de pass. Colunga geeft een lange en hoge pass. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:1

22e minuut.
Ochetan speelt de bal door. Bantić rent richting de bal. Bantić passt de bal met de wreef. Tükel is nu in balbezit. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Waddell probeert naar een medespeler te passen. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel draait met de bal, schiet en ... Daar is Arbucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bantić zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ochetan de bal. Trung Phát is nu in balbezit. Colunga geeft een hoge lob. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen. Neemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Redaelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Redaelli met een sublieme pass. Izcano rent richting de bal. Izcano geeft een lange en hoge pass. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Hinc bokst de bal weg.

35e minuut.
Peralta geeft de bal voor. Covaci kopt de bal weg. Daar is Popescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Bantić passt de bal met de wreef. Majearu rent richting de bal. Majearu passt de bal met de wreef. Tükel is nu in balbezit. Tükel schiet op doel. Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arbucci heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:2

39e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een hoge lob. Tükel springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:3

41e minuut.
Chagas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Waddell de bal. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ... Neemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 66%, DUNAREA SEVERIN 34%.
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:4

48e minuut.
Majearu onderschept slim de pass. Majearu passt de bal zonder na te denken. Colunga rent richting de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Neemre bokst de bal weg.

50e minuut.
Arbucci geeft een lange en hoge pass. Redaelli rent richting de bal. Redaelli probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Hinc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan kopt de bal weg. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Waddell begaat een overtreding. Waddell krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano passt de bal zonder na te denken. Covaci is nu in balbezit. Covaci schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bantić probeert naar een medespeler te passen. Colunga heeft problemen om de bal te vangen. Colunga passt de bal met de wreef. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. Neemre bokst de bal weg. Waddell heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:5

61e minuut.
Trung Phát raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Infortunio komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Liseth geeft een lange en hoge pass. Tükel kopt de bal weg. Jinpai bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan schiet op doel. Neemre bokst de bal weg. Na een snelle pass probeert Waddell de bal onder controle te krijgen. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:6

65e minuut.
Majearu probeert naar een medespeler te passen. Colunga speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Arbucci probeert de bal aan de voet te houden. Neemre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Peralta speelt de bal door. Izcano heeft problemen om de bal te vangen. Izcano met een sublieme pass. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel. Hinc bokst de bal weg.

69e minuut.
Chagas is nu in balbezit. Chagas met een sublieme pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga geeft een lange en hoge pass. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:7

75e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal in één keer door. Majearu is nu in balbezit. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 54%, DUNAREA SEVERIN 46%.
Titanii Mioritici - DUNAREA SEVERIN 0:7