Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN Titanii Mioritici
4312 Tactiek morph 3
49% Balbezit 51%
31% Spel op eigen helft 69%
28 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
71 gemiddelde waardering 59.1
outstanding Schieten very good
formidable Passen good
incredible Verdedigen formidable


2e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een lange en hoge pass. Jinpai is nu in balbezit. Tükel verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 1:0

13e minuut.
Popescu is nu in balbezit. Carrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majearu met een snel genomen vrije trap. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga draait met de bal, schiet en ... Neemre probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Neemre probeert naar een medespeler te passen. Majearu kopt de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Bantić geeft een lange en hoge pass. Tükel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jinpai. Jinpai krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ochetan verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga rent richting de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 2:0

38e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Hinc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Petschovschi kopt de bal weg. Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een lange en hoge pass. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ... Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leclair heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan onderschept slim de pass. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 3:0

45e minuut.
Majearu passt de bal zonder na te denken. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 33%, Titanii Mioritici 67%.
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 4:0

50e minuut.
Tükel springt en kopt de bal. Neemre probeert naar een medespeler te passen. Bantić kopt de bal weg. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Neemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga geeft een hoge lob. Tükel krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 5:0

61e minuut.
Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Colunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ... Neemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 6:0

68e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Galilea verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Neemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 7:0

70e minuut.
Galilea passt de bal zonder na te denken. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Colunga raakt geblesseerd tijdens het duel. Colunga legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carrera kopt de bal weg. Liseth is nu in balbezit. Liseth geeft een hoge lob. Tükel rent richting de bal. Tükel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Popescu met een snelle inworp. Tükel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Pănican ... Strafschop! Tükel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Colunga neemt de penalty, wat een uithaal! Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

79e minuut.
Liseth passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Colunga rent richting de bal. Ochetan rent richting de bal. Ochetan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Izcano kopt de bal weg. Petschovschi kan de bal niet met de borst controleren. Covaci is nu in balbezit. Covaci draait met de bal, schiet en ... Hinc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 7:1

85e minuut.
Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Colunga is nu in balbezit. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 8:1

87e minuut.
Colunga passt de bal met de wreef. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu geeft een lange en hoge pass. Tükel rent richting de bal. Tükel draait met de bal, schiet en ... Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Tükel passt de bal zonder na te denken. Popescu rent richting de bal. Carrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carrera krijgt een gele kaart. Popescu raakt geblesseerd tijdens het duel. Majearu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Popescu kopt de bal weg. Tükel rent richting de bal. Tükel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 30%, Titanii Mioritici 70%.
DUNAREA SEVERIN - Titanii Mioritici 8:1