Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry Red&Whites
forestry Tactiek ptud-es
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
60.8 gemiddelde waardering 59.4
very good Schieten formidable
formidable Passen very good
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Lero rent richting de bal. Lero geeft een hoge lob. Wei Jie kopt de bal weg. Daar is Bosacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 0:1

6e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu passt de bal in één keer door. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan geeft een lange en hoge pass. Nzati krijgt zijn hoofd ertegen. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Reiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki onderschept slim de pass. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 0:2

21e minuut.
Klungelig pakt Wei Jie de bal. Wei Jie probeert naar een medespeler te passen. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 0:3

23e minuut.
Mălăiescu met de inworp. Wei Jie met een sublieme pass. Zarzycki met een sublieme pass. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki schiet op doel. Lobão bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 0:4

28e minuut.
Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki schiet op doel. Reiss probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Mălăiescu kopt de bal weg. Pigac rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mohácsi. Mohácsi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Reiss verovert de bal door een tackle van achteren. Reiss speelt de bal door. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 54%, Red&Whites 46%.
Forestry - Red&Whites 0:4

47e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan rent richting de bal. Duplan schiet op doel. Nata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 1:4

52e minuut.
Borrasso kopt de bal weg. Mălăiescu probeert de bal aan de voet te houden. Băcanu geeft een lange en hoge pass. Nzati krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Castellet bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tomalczyk. Castellet raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Castellet kan niet meer verder spelen. Nam komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Nzati probeert naar een medespeler te passen. Solecki is nu in balbezit. Solecki passt de bal zonder na te denken. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi haalt uit met een fantastische trap. Nata bokst de bal weg.

71e minuut.
Băcanu rent richting de bal. Băcanu probeert naar een medespeler te passen. Mohácsi rent richting de bal. Mohácsi haalt uit met een fantastische trap. Nata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Trottola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mălăiescu met een snelle inworp. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borrasso is nu in balbezit. Borrasso geeft een hoge lob. Wei Jie kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Trottola met de inworp. Duplan geeft een lange en hoge pass. Mohácsi kopt de bal weg. Nzati rent richting de bal. Nzati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lero onderschept slim de pass. Lero met een sublieme pass. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - Red&Whites 1:5

86e minuut.
Wei Jie geeft een hoge lob. Reiss kopt de bal weg. Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mălăiescu geeft een lange en hoge pass. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 42%, Red&Whites 58%.
Forestry - Red&Whites 1:5