Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red&Whites Forestry
ptud-es Tactiek forestry
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
19 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten excellent
very good Passen outstanding
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Wei Jie probeert naar een medespeler te passen. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki passt de bal in één keer door. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Lobão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Zarzycki de bal. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Băcanu de bal. Băcanu speelt de bal door. Klungelig pakt Drljević de bal. Drljević haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Ilca probeert naar een medespeler te passen. Duplan speelt de bal door. Solecki is nu in balbezit. Solecki schiet op doel. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

23e minuut.
Bosacki speelt de bal door. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki draait met de bal, schiet en ... Paal!

26e minuut.
Drljević is nu in balbezit. Drljević geeft een hoge lob. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duplan draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Solecki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nata trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duplan met de inworp. Tomalczyk heeft problemen om de bal te vangen. Tomalczyk geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nata bokst de bal weg. Nzati maakt een snoekduik en kopt de bal. Bəndəliyev kopt de bal weg. Ilca is nu in balbezit. Ilca geeft een lange en hoge pass. Nzati springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Lero met een sublieme pass. Wei Jie is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borrasso. Borrasso krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Inworp. Mălăiescu met de inworp. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een hoge lob. Bosacki springt en kopt de bal. Lobão bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Duplan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duplan met een sublieme pass. Solecki rent richting de bal. Solecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mălăiescu speelt de bal door. Klungelig pakt Wei Jie de bal. Wei Jie speelt de bal door. Bosacki rent richting de bal. Bosacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Inworp. Wei Jie met een snelle inworp. Mălăiescu rent richting de bal. Mălăiescu geeft een hoge lob. Bosacki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Lobão werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Forestry 1:0

45e minuut.
Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie speelt de bal door. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... Lobão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Forestry 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 54%, Forestry 46%.
Red&Whites - Forestry 2:0

48e minuut.
Drljević is nu in balbezit. Băcanu rent richting de bal. Băcanu geeft een hoge lob. Solecki is nu in balbezit. Solecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Nata met een harde bal richting middenveld. Duplan kopt de bal weg. Ilca bereikt de bal nog maar net als eerste. Lero verovert de bal door een tackle van achteren. Lero schiet op doel. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Nam is nu in balbezit. Nam geeft een hoge lob. Zarzycki rent richting de bal. Bosacki rent richting de bal. Bosacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Drljević kopt de bal weg. Solecki probeert de bal met de borst te controleren. Castellet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nzati kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal raakt de paal. Borrasso kopt de bal weg. Pigac heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ilca. Ilca krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Mălăiescu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wei Jie de bal. Wei Jie met een sublieme pass. Bosacki rent richting de bal. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bosacki met een sublieme pass. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie passt de bal in één keer door. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg.

86e minuut.
Bosacki probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 48%, Forestry 52%.
Red&Whites - Forestry 2:0