Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
recolta Jupanii Brasovului
fulger Tactiek tec1
53% Balbezit 47%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 8
62.6 gemiddelde waardering 60.1
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
solide Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Střelenský zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Halata is nu in balbezit. Cousin verovert de bal door een tackle van achteren. Cousin geeft een hoge lob. Dytłow krijgt zijn hoofd ertegen. van Gelderen bokst de bal weg.

9e minuut.
Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung geeft de bal voor. Magaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dytłow is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Magaña zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baldt kopt de bal weg. Aghenie kan de bal niet met de borst controleren. Diryavka bereikt de bal nog maar net als eerste. Diryavka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Zorica bereikt de bal nog maar net als eerste. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans geeft een lange en hoge pass. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Teodosiu kopt de bal weg. Peiremans rent richting de bal. Peiremans geeft een lange en hoge pass. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoài Trung schiet op doel. Navarro Lora bokst de bal weg. Magaña met een sublieme pass. Daar is Zorica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Atamańczuk met een sublieme pass. Cousin rent richting de bal. Cousin geeft de bal voor. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. van Gelderen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:0

23e minuut.
Navarro Lora geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoài Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Hoài Trung met de inworp. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
recolta - Jupanii Brasovului 1:1

31e minuut.
Daar is Halata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halata geeft een lange en hoge pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:2

36e minuut.
Hoài Trung met een snelle inworp. Roca rent richting de bal. Roca passt de bal met de wreef. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:3

42e minuut.
Roca is nu in balbezit. Magne onderschept slim de pass. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 60%, Jupanii Brasovului 40%.
recolta - Jupanii Brasovului 1:4

58e minuut.
Cousin verovert de bal door een tackle van achteren. Cousin passt de bal zonder na te denken. Hoài Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca draait met de bal, schiet en ... Paal! Navarro Lora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:5

61e minuut.
Bönig passt de bal met de wreef. Basarabeanu rent richting de bal. Basarabeanu geeft de bal voor. Roca is nu in balbezit. Roca draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora bokst de bal weg. Klungelig pakt Magne de bal. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
recolta - Jupanii Brasovului 1:6

64e minuut.
Buitenspel voor Hoài Trung. Goede buitenspelval van de verdediging. Chiera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Diryavka kopt de bal weg. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. van Gelderen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Peiremans passt de bal met de wreef. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel. Magaña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: recolta 66%, Jupanii Brasovului 34%.
recolta - Jupanii Brasovului 1:6