Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului recolta
tec1 Tactiek fulger
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 8
61.8 gemiddelde waardering 65.4
formidable Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


7e minuut.
Na een snelle pass probeert Teodosiu de bal onder controle te krijgen. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Dytłow speelt de bal door. Klungelig pakt Baldt de bal. Baldt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Monagas rent richting de bal. Monagas geeft een lange en hoge pass. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - recolta 0:1

32e minuut.
Baldt rent richting de bal. Potrzebny speelt de bal door. Baldt is nu in balbezit. Baldt draait met de bal, schiet en ... Pascacio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - recolta 0:2

42e minuut.
Zorica verovert de bal door een tackle van achteren. Zorica geeft een lange en hoge pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - recolta 0:3

44e minuut.
Magaña speelt de bal door. Dytłow is nu in balbezit. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans geeft de bal voor. Hoài Trung maakt een snoekduik en kopt de bal. Navarro Lora bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 52%, recolta 48%.
Jupanii Brasovului - recolta 0:3

47e minuut.
Hoài Trung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagłoba rent richting de bal. Zagłoba passt de bal met de wreef. Basarabeanu geeft de bal voor. Roca maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Magne heeft problemen om de bal te vangen. Roca rent richting de bal. Roca haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - recolta 1:3

54e minuut.
Roca verovert de bal door een tackle van achteren. Roca passt de bal met de wreef. Zorica rent richting de bal. Peiremans onderschept slim de pass. Peiremans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dytłow geeft een lange en hoge pass. Daar is Baldt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aghenie. Aghenie krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bönig passt de bal met de wreef. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal met de wreef. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Navarro Lora bokst de bal weg.

68e minuut.
Halata heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka is nu in balbezit. Halata begaat een overtreding. Halata krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Zorica geeft een lange en hoge pass. Zagłoba kopt de bal weg. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - recolta 2:3

86e minuut.
Monagas probeert de bal met de borst te controleren. Monagas geeft een lange en hoge pass. Atamańczuk heeft problemen om de bal te vangen. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 35%, recolta 65%.
Jupanii Brasovului - recolta 2:3