Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua brasov juventus resita
433-2016 Tactiek smiley-next
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
12 Buitenspel 5
60.6 gemiddelde waardering 39.5
excellent Schieten average
excellent Passen adequate
solid Verdedigen outstanding


1e minuut.
Tassopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılık zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treipl geeft een lange en hoge pass. Bruschi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - juventus resita 1:0

2e minuut.
Dmochowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yılık met een snelle inworp. Mercery probeert de bal met de borst te controleren. Mercery geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Yılık controleert de bal met de borst. Yılık met een sublieme pass. Treipl rent richting de bal. Rousse rent richting de bal. Rousse draait met de bal, schiet en ... Berbecel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bruschi is nu in balbezit. Huber is nu in balbezit. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - juventus resita 2:0

34e minuut.
Knez passt de bal zonder na te denken. Riucu geeft een hoge lob. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Bruschi is nu in balbezit. Bruschi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 38%, juventus resita 62%.
steaua brasov - juventus resita 2:0

60e minuut.
Inworp. Tassopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Treipl met een sublieme pass. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Treipl is nu in balbezit. Tassopoulos begaat een overtreding. Treipl raakt geblesseerd tijdens het duel. Yılık met een snel genomen vrije trap. Treipl bereikt de bal nog maar net als eerste. Treipl geeft een hoge lob. Bruschi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - juventus resita 3:0

69e minuut.
Dudnic kan de bal niet met de borst controleren. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic verovert de bal door een tackle van achteren. Treipl rent richting de bal. Treipl geeft de bal voor. Berbecel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deaconu kopt de bal weg. Mercery rent richting de bal. Mercery geeft een lange en hoge pass. Huber springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - juventus resita 4:0

72e minuut.
Kulwiec kopt de bal weg. Daar is Deaconu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Berbecel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Knez kopt de bal weg. Mercery geeft een hoge lob. Huber kopt de bal weg. Rousse is nu in balbezit. Rousse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Treipl passt de bal in één keer door. Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık geeft een hoge lob. Huber rent richting de bal. Huber haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 42%, juventus resita 58%.
steaua brasov - juventus resita 4:0