Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN Forestry
4312 Tactiek reset2021
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 4
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
72.3 gemiddelde waardering 61.3
uitmuntend Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen solide


2e minuut.
Borrasso geeft een lange en hoge pass. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Reiss kopt de bal weg. Bantić probeert de bal met de borst te controleren. Bantić probeert naar een medespeler te passen. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Colunga speelt de bal door. Klungelig pakt Trottola de bal. Majearu probeert naar een medespeler te passen. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg. Ochetan springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Forestry 1:0

14e minuut.
Colunga speelt de bal door. Borrasso onderschept slim de pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Forestry 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Tükel de bal. Ilca rent richting de bal. Tükel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tükel krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Reiss rent richting de bal. Colunga met een sublieme pass. Trottola verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Duplan met een snelle inworp. Tomalczyk rent richting de bal. Majearu begaat een overtreding. Majearu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Colunga rent richting de bal. Tomalczyk onderschept slim de pass. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Solecki is nu in balbezit. Solecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan is nu in balbezit. Colunga speelt de bal door. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Majearu speelt de bal door. Chagas is nu in balbezit. Chagas speelt de bal door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Lobão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 34%, Forestry 66%.
DUNAREA SEVERIN - Forestry 2:0

49e minuut.
Chagas probeert naar een medespeler te passen. Colunga rent richting de bal. Colunga passt de bal zonder na te denken. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Tükel rent richting de bal. Băcanu begaat een overtreding. Tükel raakt geblesseerd tijdens het duel. Majearu met een snel genomen vrije trap. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Ilca is nu in balbezit. Majearu begaat een overtreding. Ilca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nzati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solecki krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Majearu onderschept slim de pass. Daar is Colunga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colunga met een sublieme pass. Tükel rent richting de bal. Tükel draait met de bal, schiet en ... Lobão bokst de bal weg.

66e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Majearu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borrasso de bal. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ochetan rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bantić neemt de hoekschop. Ochetan kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Nzati passt de bal in één keer door. Popescu met een sublieme pass. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bantić geeft een lange en hoge pass. Tükel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Forestry 3:0

83e minuut.
Chagas met een sublieme pass. Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal met de wreef. Tükel is nu in balbezit. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Lobão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Băcanu geeft de bal voor. Drljević is nu in balbezit. Popescu begaat een overtreding. Drljević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nzati wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 31%, Forestry 69%.
DUNAREA SEVERIN - Forestry 3:0