Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry DUNAREA SEVERIN
forestry Tactiek 4312
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
59.6 gemiddelde waardering 71.5
zeer goed Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
zeer goed Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Popescu passt de bal met de wreef. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Mazurek verovert de bal door een tackle van achteren. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Tükel is nu in balbezit. Popescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Popescu geeft een hoge lob. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:1

8e minuut.
Dieli is nu in balbezit. Dieli geeft een hoge lob. Tükel is nu in balbezit. Tükel schiet op doel. Lobão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Colunga de bal. Colunga passt de bal zonder na te denken. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel schiet op doel. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:3

15e minuut.
Colunga is nu in balbezit. Colunga passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Lobão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:4

25e minuut.
Colunga passt de bal met de wreef. Popescu is nu in balbezit. Popescu passt de bal zonder na te denken. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bantić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Majearu is nu in balbezit. Majearu geeft een lange en hoge pass. Ochetan krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 55%, DUNAREA SEVERIN 45%.
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:4

48e minuut.
Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantić onderschept slim de pass. Bantić probeert naar een medespeler te passen. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Băcanu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bantić met een snelle inworp. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Lobão bokst de bal weg.

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bantić met de inworp. Colunga geeft een hoge lob. Tükel springt en kopt de bal. Lobão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:5

73e minuut.
Bantić is nu in balbezit. Bantić passt de bal met de wreef. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:6

75e minuut.
Petschovschi rent richting de bal. Nzati verovert de bal door een tackle van achteren. Nzati passt de bal zonder na te denken. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga speelt de bal door. Klungelig pakt Tükel de bal. Tükel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tükel rent richting de bal. Tükel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Liseth passt de bal zonder na te denken. Bantić speelt de bal door. Colunga rent richting de bal. Colunga geeft een lange en hoge pass. Tükel maakt een snoekduik en kopt de bal. Lobão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 52%, DUNAREA SEVERIN 48%.
Forestry - DUNAREA SEVERIN 0:6