Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN Jupanii Brasovului
4312 Tactiek tec1
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
69.9 gemiddelde waardering 61.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


1e minuut.
Teodosiu geeft de bal voor. Petschovschi kopt de bal weg. Basarabeanu met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga speelt de bal door. Tükel heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Pascacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bönig heeft problemen om de bal te vangen. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Colunga rent richting de bal. Colunga met een sublieme pass. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel schiet op doel. Pascacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 1:0

38e minuut.
Peiremans passt de bal in één keer door. Roca rent richting de bal. Vitomir legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vitomir krijgt een gele kaart. Roca is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roca kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Hinc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 1:1

44e minuut.
Majearu onderschept slim de pass. Majearu passt de bal in één keer door. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. Pascacio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 62%, Jupanii Brasovului 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 1:1

60e minuut.
Halata passt de bal zonder na te denken. Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Colunga is nu in balbezit. Colunga haalt uit met een fantastische trap. Pascacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 2:1

64e minuut.
Atamańczuk geeft de bal voor. Petschovschi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Roca. Roca krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Tükel rent richting de bal. Atamańczuk onderschept slim de pass. Colunga rent richting de bal. Colunga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 57%, Jupanii Brasovului 43%.
DUNAREA SEVERIN - Jupanii Brasovului 3:1