Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red&Whites steaua brasov
ptud-es Tactiek 433-2016
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
65.7 gemiddelde waardering 64.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


9e minuut.
Mercery rent richting de bal. Mercery speelt de bal door. Białkowski geeft een lange en hoge pass. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Mercery rent richting de bal. Mercery geeft een lange en hoge pass. Bruschi rent richting de bal. Bruschi haalt uit met een fantastische trap. Balahnin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mălăiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wei Jie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Inoha de bal. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dudnic geeft een lange en hoge pass. Białkowski is nu in balbezit. Białkowski speelt de bal door. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Treipl met een sublieme pass. Rousse is nu in balbezit. Pigac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rousse raakt geblesseerd tijdens het duel. Rousse neemt de penalty, wat een uithaal! Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 45%, steaua brasov 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red&Whites - steaua brasov 0:0

50e minuut.
Mălăiescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mălăiescu speelt de bal door. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie passt de bal met de wreef. Zarzycki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bosacki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bosacki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Mălăiescu onderschept slim de pass. Mălăiescu passt de bal in één keer door. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Zarzycki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - steaua brasov 1:0

54e minuut.
Huber speelt de bal door. Rousse is nu in balbezit. Rousse passt de bal in één keer door. Treipl rent richting de bal. Treipl geeft een hoge lob. Nata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki passt de bal met de wreef. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen. Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Boruciak onderschept slim de pass. Boruciak geeft een lange en hoge pass. Bruschi kopt de bal weg. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Treipl is nu in balbezit. Treipl passt de bal in één keer door. Rousse bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse draait met de bal, schiet en ... Nata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red&Whites - steaua brasov 1:1

90e minuut.
Inoha geeft een hoge lob. Inworp. Mălăiescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal. Peikov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 43%, steaua brasov 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red&Whites - steaua brasov 1:1