Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanii Mioritici juventus resita
morph 3 Tactiek smiley-next
58% Balbezit 42%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
5 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 37.6
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Peralta geeft een lange en hoge pass. Duy Hải kopt de bal weg. Izcano rent richting de bal. Izcano geeft een lange en hoge pass. Duy Hải springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Modan kopt de bal weg. Galilea rent richting de bal. Sanasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanasaryan schiet op doel. Neemre probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bogár met een sublieme pass. Izcano bereikt de bal nog maar net als eerste. Izcano probeert naar een medespeler te passen. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải schiet op doel. Berbecel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Deaconu probeert naar een medespeler te passen. Sanasaryan rent richting de bal. Sanasaryan passt de bal zonder na te denken. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 1:0

18e minuut.
Galilea onderschept slim de pass. Galilea geeft een lange en hoge pass. Deaconu probeert de bal met de borst te controleren. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Covaci schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Musampa geeft een lange en hoge pass. Jinpai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan onderschept slim de pass. Sanasaryan draait met de bal, schiet en ... Neemre probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Titanii Mioritici - juventus resita 1:1

33e minuut.
Izcano rent richting de bal. Izcano geeft de bal voor. Knez kopt de bal weg. Peralta geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Peralta passt de bal in één keer door. Waddell speelt de bal door. Izcano is nu in balbezit. Izcano geeft een lange en hoge pass. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Izcano onderschept slim de pass. Izcano passt de bal zonder na te denken. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tassopoulos heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 2:1

40e minuut.
Izcano rent richting de bal. Izcano speelt de bal door. Duy Hải bereikt de bal nog maar net als eerste. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 3:1

44e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Covaci kan de bal niet met de borst controleren. Musampa begaat een overtreding. Musampa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 41%, juventus resita 59%.
Titanii Mioritici - juventus resita 3:1

48e minuut.
Izcano geeft een lange en hoge pass. Musampa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peralta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Covaci springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Deptuła geeft de bal voor. Inworp. Öngo met de inworp. Modan bereikt de bal nog maar net als eerste. Modan draait met de bal, schiet en ... Neemre bokst de bal weg.

76e minuut.
Izcano is nu in balbezit. Izcano probeert naar een medespeler te passen. Kulwiec is nu in balbezit. Duy Hải verovert de bal door een tackle van achteren. Duy Hải haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 4:1

80e minuut.
Bogár onderschept slim de pass. Bogár geeft de bal voor. Kulwiec geeft een lange en hoge pass. Peralta geeft een hoge lob. Duy Hải krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duy Hải is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Izcano neemt de hoekschop. Duy Hải maakt een snoekduik en kopt de bal. Berbecel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izcano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duy Hải rent richting de bal. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... Berbecel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 5:1

85e minuut.
Inworp. Bogár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Izcano probeert naar een medespeler te passen. Bogár geeft een lange en hoge pass. Duy Hải krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - juventus resita 6:1

89e minuut.
Duy Hải probeert naar een medespeler te passen. Covaci bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musampa. Musampa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 57%, juventus resita 43%.
Titanii Mioritici - juventus resita 6:1