Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red&Whites Jupanii Brasovului
ptud-es Tactiek tec1
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 2
65.6 gemiddelde waardering 58.8
uitmuntend Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 1:0

13e minuut.
Pigac geeft een hoge lob. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Halata maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Halata moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Halata schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Bosacki passt de bal in één keer door. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mălăiescu passt de bal in één keer door. Wei Jie speelt de bal door. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 2:0

23e minuut.
Mălăiescu geeft de bal voor. Atamańczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Basarabeanu controleert de bal met de borst. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Pascacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu passt de bal in één keer door. Zagłoba probeert naar een medespeler te passen. Hoài Trung is nu in balbezit. Hoài Trung haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Teodosiu probeert naar een medespeler te passen. Peiremans is nu in balbezit. Peiremans passt de bal zonder na te denken. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca haalt uit met een fantastische trap. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Białkowski probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie geeft een hoge lob. Bosacki rent richting de bal. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Atamańczuk de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wei Jie zal de hoekschop nemen. Zarzycki krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Atamańczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 48%, Jupanii Brasovului 52%.
Red&Whites - Jupanii Brasovului 2:0

46e minuut.
Mălăiescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hoài Trung. Mălăiescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balahnin zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een hoge lob. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen. Pascacio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 3:0

48e minuut.
Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie probeert naar een medespeler te passen. Zarzycki rent richting de bal. Bosacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Atamańczuk de bal. Zarzycki is nu in balbezit. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Pascacio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 4:0

55e minuut.
Pigac rent richting de bal. Hoài Trung rent richting de bal. Castellet legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoài Trung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roca neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Nata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 4:1

60e minuut.
Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Pascacio probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

62e minuut.
Lero kopt de bal weg. Basarabeanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białkowski. Basarabeanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Basarabeanu kan niet meer verder spelen. Dutra da Silva komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie met een sublieme pass. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Bönig de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Atamańczuk geeft de bal voor. Białkowski controleert de bal met de borst. Cavaliere rent richting de bal. Białkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Pascacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Bəndəliyev met een snelle inworp. Białkowski met een sublieme pass. Roca bereikt de bal nog maar net als eerste. Roca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red&Whites - Jupanii Brasovului 4:2

77e minuut.
Mălăiescu met een sublieme pass. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie passt de bal met de wreef. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap. Pascacio bokst de bal weg.

81e minuut.
Peiremans rent richting de bal. Peiremans met een sublieme pass. Teodosiu met een sublieme pass. Dutra da Silva geeft de bal voor. Roca krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red&Whites 40%, Jupanii Brasovului 60%.
Red&Whites - Jupanii Brasovului 4:2