Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jupanii Brasovului Red&Whites
tec1 Tactiek ptud-es
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60.9 gemiddelde waardering 66.3
formidabel Schieten wonderbaarlijk
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


13e minuut.
Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie geeft de bal voor. Bönig rent richting de bal. Zarzycki verovert de bal door een tackle van achteren. Zarzycki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zarzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarzycki schiet op doel. Pascacio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Aghenie geeft de bal voor. Bəndəliyev rent richting de bal. Teodosiu onderschept slim de pass. Peiremans rent richting de bal. Peiremans haalt uit met een fantastische trap. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Roca met een sublieme pass. Teodosiu rent richting de bal. Teodosiu passt de bal zonder na te denken. Peiremans rent richting de bal. Peiremans draait met de bal, schiet en ... Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Peiremans passt de bal zonder na te denken. Bəndəliyev onderschept slim de pass. Roca is nu in balbezit. Roca haalt uit met een fantastische trap. Nata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki passt de bal in één keer door. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Bosacki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 45%, Red&Whites 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:0

50e minuut.
Castellet passt de bal in één keer door. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie passt de bal zonder na te denken. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki schiet op doel. Pascacio bokst de bal weg.

54e minuut.
Cavaliere kopt de bal weg. Peiremans rent richting de bal. Białkowski onderschept slim de pass. Białkowski geeft een hoge lob. Zarzycki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mălăiescu is nu in balbezit. Mălăiescu met een sublieme pass. Wei Jie bereikt de bal nog maar net als eerste. Wei Jie geeft een hoge lob. Zarzycki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Mălăiescu passt de bal zonder na te denken. Lero probeert naar een medespeler te passen. Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie geeft een lange en hoge pass. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen. Pascacio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Cavaliere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:1

73e minuut.
Białkowski is nu in balbezit. Białkowski geeft de bal voor. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:2

75e minuut.
Wei Jie rent richting de bal. Wei Jie met een sublieme pass. Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki schiet op doel. Pascacio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:3

78e minuut.
Zarzycki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aghenie. Zarzycki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mălăiescu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Wei Jie de bal. Wei Jie geeft de bal voor. Bosacki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lero geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zagłoba met een snelle inworp. Roca rent richting de bal. Roca draait met de bal, schiet en ... Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie geeft een hoge lob. Bönig kan de bal niet met de borst controleren. Bosacki rent richting de bal. Bosacki haalt uit met een fantastische trap. Pascacio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zarzycki rent richting de bal. Zarzycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:4

86e minuut.
Mălăiescu geeft een hoge lob. Wei Jie is nu in balbezit. Wei Jie met een sublieme pass. Bosacki is nu in balbezit. Bosacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Zarzycki is nu in balbezit. Zarzycki geeft een hoge lob. Rabín rent richting de bal. Bosacki onderschept slim de pass. Bosacki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jupanii Brasovului 46%, Red&Whites 54%.
Jupanii Brasovului - Red&Whites 0:4