Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DUNAREA SEVERIN steaua brasov
4312 Tactiek 433-2016
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
72.1 gemiddelde waardering 65.9
formidable Schieten formidable
formidable Passen very good
incredible Verdedigen formidable


6e minuut.
Vitomir geeft een hoge lob. Rauw kopt de bal weg. Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Liseth geeft de bal voor. Rauw met een sublieme pass. Petschovschi heeft problemen om de bal te vangen. Kalita is nu in balbezit. Kalita schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Colunga rent richting de bal. Yılık is nu in balbezit. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga geeft een lange en hoge pass. Tükel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Hinc probeert naar een medespeler te passen. Colunga kopt de bal weg. Bantić speelt de bal door. Daar is Ochetan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan schiet op doel. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Kalita passt de bal met de wreef. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popescu. Popescu krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Yılık geeft een lange en hoge pass. Liseth kopt de bal weg. Bantić controleert de bal met de borst. Bantić geeft een hoge lob. Tükel maakt een snoekduik en kopt de bal. Peikov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 50%, steaua brasov 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DUNAREA SEVERIN - steaua brasov 0:0

46e minuut.
Kalita passt de bal met de wreef. Bantić geeft een lange en hoge pass. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Peikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - steaua brasov 1:0

50e minuut.
Daar is Boruciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bantić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boruciak. Boruciak krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Riucu geeft de bal voor. Bruschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita rent richting de bal. Bruschi rent richting de bal. Bruschi draait met de bal, schiet en ... Hinc bokst de bal weg.

59e minuut.
Bantić passt de bal in één keer door. Chagas rent richting de bal. Chagas geeft een lange en hoge pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Riucu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riucu geeft een lange en hoge pass. Mercery rent richting de bal. Mercery passt de bal in één keer door. Rousse is nu in balbezit. Hinc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Bantić rent richting de bal. Bantić probeert naar een medespeler te passen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - steaua brasov 2:0

83e minuut.
Tükel onderschept slim de pass. Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel draait met de bal, schiet en ... Peikov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DUNAREA SEVERIN - steaua brasov 3:0

88e minuut.
Yılık met een sublieme pass. Petschovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Mercery met een sublieme pass. Kalita is nu in balbezit. Kalita draait met de bal, schiet en ... Hinc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DUNAREA SEVERIN 47%, steaua brasov 53%.
DUNAREA SEVERIN - steaua brasov 3:0