Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steaua brasov DUNAREA SEVERIN
433-2016 Tactiek 4312
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 16
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
65.3 gemiddelde waardering 69.5
excellent Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


2e minuut.
Bantić met een sublieme pass. Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal met de wreef. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaconeasa onderschept slim de pass. Diaconeasa geeft een hoge lob. Tükel springt en kopt de bal. Peikov probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

9e minuut.
Colunga met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rauw schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rauw krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Riucu rent richting de bal. Riucu geeft een hoge lob. Rousse rent richting de bal. Rousse haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 1:0

13e minuut.
Bantić geeft een lange en hoge pass. Ochetan is nu in balbezit. Rauw legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ochetan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Majearu neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Vitomir rent richting de bal. Treipl onderschept slim de pass. Treipl geeft een hoge lob. Bruschi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 2:0

23e minuut.
Yılık passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Treipl de bal. Treipl geeft een lange en hoge pass. Bruschi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 3:0

28e minuut.
Colunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga probeert naar een medespeler te passen. Tükel is nu in balbezit. Tükel draait met de bal, schiet en ... Peikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 3:1

43e minuut.
Ochetan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Riucu de bal onder controle te krijgen. Tükel rent richting de bal. Tükel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 50%, DUNAREA SEVERIN 50%.
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 3:1

47e minuut.
Yılık bereikt de bal nog maar net als eerste. Yılık passt de bal zonder na te denken. Bruschi rent richting de bal. Bruschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 4:1

52e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu passt de bal met de wreef. Diaconeasa speelt de bal door. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Tükel schiet op doel. Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Yılık verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga is nu in balbezit. Met opzet legt Yılık zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Yılık naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Bantić geeft een hoge lob. Colunga kan de bal niet met de borst controleren. Boruciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Colunga verovert de bal door een tackle van achteren. Colunga draait met de bal, schiet en ... Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Majearu onderschept slim de pass. Majearu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Riucu de bal. Dudnic is nu in balbezit. Tükel verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 4:2

57e minuut.
Vitomir probeert naar een medespeler te passen. Bantić heeft problemen om de bal te vangen. Bantić passt de bal in één keer door. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Peikov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Bantić rent richting de bal. Bantić probeert naar een medespeler te passen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Peikov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Huber probeert de bal met de borst te controleren. Petschovschi speelt de bal door. Bantić probeert naar een medespeler te passen. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Peikov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Rousse tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vitomir is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vitomir met een snel genomen vrije trap. Rauw heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steaua brasov 53%, DUNAREA SEVERIN 47%.
steaua brasov - DUNAREA SEVERIN 4:2