Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Titanii Mioritici recolta
532 Tactiek fulger
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
61.1 gemiddelde waardering 63.3
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
formidable Verdedigen formidable


21e minuut.
Monagas rent richting de bal. Monagas probeert naar een medespeler te passen. Potrzebny rent richting de bal. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Neemre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - recolta 0:1

29e minuut.
Dytłow met een sublieme pass. Zorica rent richting de bal. Covaci verovert de bal door een tackle van achteren. Covaci haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cousin de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izcano geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Covaci krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peralta heeft problemen om de bal te vangen. Dytłow bereikt de bal nog maar net als eerste. Peralta onderschept slim de pass. Peralta geeft de bal voor. Duy Hải springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 52%, recolta 48%.
Titanii Mioritici - recolta 0:1

51e minuut.
Izcano onderschept slim de pass. Covaci is nu in balbezit. Covaci passt de bal zonder na te denken. Duy Hải is nu in balbezit. Duy Hải draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Monagas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Diryavka rent richting de bal. Diryavka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Monagas is nu in balbezit. Monagas passt de bal met de wreef. Zorica geeft de bal voor. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Deptuła heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Deptuła is nu in balbezit. Potrzebny onderschept slim de pass. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Neemre probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Inworp. Dytłow met de inworp. Carrera met een sublieme pass. Dytłow geeft een lange en hoge pass. Potrzebny krijgt zijn hoofd ertegen. Neemre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Deptuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diryavka is nu in balbezit. Diryavka haalt uit met een fantastische trap. Neemre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - recolta 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 68%, recolta 32%.
Titanii Mioritici - recolta 0:2