Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Forestry juventus resita
forestry Tactiek smiley-next
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
59.5 gemiddelde waardering 38.3
formidable Schieten average
formidable Passen adequate
good Verdedigen formidable


2e minuut.
Kulwiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević onderschept slim de pass. Drljević kan de bal niet met de borst controleren. Nzati rent richting de bal. Nzati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Duplan kopt de bal weg. Solecki rent richting de bal. Dmochowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dmochowski krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Borrasso geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Öngo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Knez is nu in balbezit. Knez geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Băcanu is nu in balbezit. Băcanu passt de bal met de wreef. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević schiet op doel. Kulwiec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Băcanu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kulwiec heeft problemen om de bal te vangen. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Drljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 1:0

13e minuut.
Tassopoulos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Băcanu met een sublieme pass. Drljević is nu in balbezit. Drljević geeft de bal voor. Nzati springt en kopt de bal. Berbecel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Trottola passt de bal in één keer door. Deaconu bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki onderschept slim de pass. Nzati rent richting de bal. Nzati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Knez met een sublieme pass. Öngo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso is nu in balbezit. Knez geeft een lange en hoge pass. Sanasaryan springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Musampa passt de bal zonder na te denken. Öngo is nu in balbezit. Băcanu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Băcanu krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Nzati passt de bal in één keer door. Deaconu onderschept slim de pass. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 2:0

42e minuut.
Nzati rent richting de bal. Kulwiec begaat een overtreding. Nzati raakt geblesseerd tijdens het duel. Trottola zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Solecki rent richting de bal. Solecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 3:0

45e minuut.
Băcanu speelt de bal door. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Nzati haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 42%, juventus resita 58%.
Forestry - juventus resita 4:0

50e minuut.
Reiss probeert naar een medespeler te passen. Băcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băcanu passt de bal zonder na te denken. Drljević is nu in balbezit. Drljević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Trottola geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołacki de bal. Ilca speelt de bal door. Solecki is nu in balbezit. Solecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kulwiec is nu in balbezit. Nzati verovert de bal door een tackle van achteren. Solecki rent richting de bal. Solecki schiet op doel. Berbecel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 5:0

61e minuut.
Sanasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Solecki is nu in balbezit. Duplan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Sanasaryan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Nzati kopt de bal weg. Drljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Solecki draait met de bal, schiet en ... Berbecel werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

64e minuut.
Solecki geeft de bal voor. Daar is Dmochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nzati rent richting de bal. Nzati schiet op doel. Berbecel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 6:0

75e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Ilca rent richting de bal. Knez verovert de bal door een tackle van achteren. Knez geeft een hoge lob. Öngo kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Drljević rent richting de bal. Nzati speelt de bal door. Solecki is nu in balbezit. Solecki haalt uit met een fantastische trap. Berbecel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 7:0

85e minuut.
Băcanu passt de bal met de wreef. Borrasso rent richting de bal. Borrasso geeft een lange en hoge pass. Drljević rent richting de bal. Nzati bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Forestry - juventus resita 8:0

89e minuut.
Musampa geeft de bal voor. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Modan. Modan krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Kołacki geeft een lange en hoge pass. Reiss is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanasaryan. Sanasaryan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Forestry 49%, juventus resita 51%.
Forestry - juventus resita 8:0