Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila f.c interalex
clau_gool Tactiek iures
61% Balbezit 39%
32% Spel op eigen helft 68%
34 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
68.1 gemiddelde waardering 52.4
incredible Schieten very good
formidable Passen good
outstanding Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Siira de bal. Siira passt de bal met de wreef. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 1:0

3e minuut.
Nechanický geeft de bal voor. Romero kopt de bal weg. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een hoge lob. Tărşolea springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Cleverley onderschept slim de pass. Cleverley met een sublieme pass. Siira heeft problemen om de bal te vangen. Siira geeft een hoge lob. Balde maakt een snoekduik en kopt de bal. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Salisbury verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nechanický geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balde springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 2:0

8e minuut.
Balde speelt de bal door. Nechanický met een sublieme pass. Siira speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Romero geeft een lange en hoge pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Belidman geeft een lange en hoge pass. Siira rent richting de bal. Siira speelt de bal door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Cleverley kopt de bal weg. Gruszecki heeft problemen om de bal te vangen. Balde rent richting de bal. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea schiet op doel. Jaurreche bokst de bal weg. Romero heeft problemen om de bal te vangen. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 3:0

22e minuut.
Siira geeft de bal voor. Nechanický kopt de bal weg. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 4:0

26e minuut.
Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Nechanický rent richting de bal. Daar is Nechanický, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechanický met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 5:0

34e minuut.
Tărşolea controleert de bal met de borst. Balde rent richting de bal. Gruszecki onderschept slim de pass. Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Nechanický heeft problemen om de bal te vangen. Bilgeataoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nechanický is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cleverley zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tărşolea maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley geeft een hoge lob. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 31%, f.c interalex 69%.
Victoria Braila - f.c interalex 6:0

47e minuut.
Bugaian rent richting de bal. Bilgeataoğlu is nu in balbezit. Nechanický geeft een hoge lob. Balde rent richting de bal. Balde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Di Girolamo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nechanický verovert de bal door een tackle van achteren. Nechanický passt de bal zonder na te denken. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Plewa probeert naar een medespeler te passen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea speelt de bal door. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg.

54e minuut.
Belidman met een sublieme pass. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Salisbury de bal. Capetinschi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salisbury. Capetinschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cleverley wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Bugaian geeft een hoge lob. Di Girolamo rent richting de bal. Balde maakt een afschuwelijke overtreding. Di Girolamo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Di Girolamo kan niet meer verder spelen.

60e minuut.
Derli geeft een hoge lob. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea passt de bal in één keer door. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 7:0

63e minuut.
Nechanický met de inworp. Cleverley met een sublieme pass. Balde is nu in balbezit. Balde haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 8:0

65e minuut.
Nechanický rent richting de bal. Nechanický met een sublieme pass. Cleverley geeft een lange en hoge pass. Bilgeataoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Balde krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Capetinschi rent richting de bal. Capetinschi passt de bal zonder na te denken. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een hoge lob. Tărşolea krijgt zijn hoofd ertegen. Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Capetinschi geeft een hoge lob. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 9:0

74e minuut.
Bugaian geeft een hoge lob. Siira is nu in balbezit. Siira met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salisbury rent richting de bal. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siira met een snelle inworp. Capetinschi met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Capetinschi met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea passt de bal zonder na te denken. Balde rent richting de bal. Balde haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Nechanický is nu in balbezit. Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balde de bal. Balde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 10:0

90e minuut.
Capetinschi passt de bal zonder na te denken. Siira speelt de bal door. Daar is Tărşolea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Jaurreche maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - f.c interalex 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 34%, f.c interalex 66%.
Victoria Braila - f.c interalex 11:0