Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c interalex medias95
iures Tactiek 442 skew
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
52.5 gemiddelde waardering 66
very good Schieten formidable
good Passen excellent
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Isnardi is nu in balbezit. Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft een lange en hoge pass. Sebastiani springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

4e minuut.
Isnardi probeert naar een medespeler te passen. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki heeft problemen om de bal te vangen. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Romero heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Długołęcki neemt de hoekschop. Alcântara krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki geeft een hoge lob. Salisbury kan de bal niet met de borst controleren. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mirski passt de bal in één keer door. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík passt de bal zonder na te denken. Bilgeataoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilgeataoğlu geeft een hoge lob. Nicklas-Frederiksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara passt de bal met de wreef. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 0:1

20e minuut.
Salisbury met de inworp. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel. Jaurreche bokst de bal weg.

22e minuut.
Krasnodomskis passt de bal zonder na te denken. Bilgeataoğlu rent richting de bal. Bilgeataoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nápoli rent richting de bal. Nápoli schiet op doel. Nicklas-Frederiksen bokst de bal weg.

23e minuut.
Konkol geeft een lange en hoge pass. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista geeft de bal voor. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Isnardi geeft de bal voor. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani onderschept slim de pass. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Hrivník geeft een lange en hoge pass. Alcântara kopt de bal weg. Długołęcki controleert de bal met de borst. Długołęcki geeft de bal voor. Sebastiani maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 0:2

36e minuut.
Guitarrista probeert naar een medespeler te passen. Alcântara rent richting de bal. Di Girolamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara onderschept slim de pass. Alcântara draait met de bal, schiet en ... Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Długołęcki met de inworp. Isnardi speelt de bal door. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ... Jaurreche verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 67%, medias95 33%.
f.c interalex - medias95 0:2

50e minuut.
Daar is Konkol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasnodomskis is nu in balbezit. Konkol maakt een afschuwelijke overtreding. Krasnodomskis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bilgeataoğlu met een snel genomen vrije trap. Krasnodomskis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 1:2

51e minuut.
Isnardi probeert de bal met de borst te controleren. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki met een sublieme pass. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Di Girolamo verovert de bal door een tackle van achteren. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista passt de bal met de wreef. Sebastiani rent richting de bal. Sebastiani draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 1:3

63e minuut.
Gartmann verovert de bal door een tackle van achteren. Gartmann passt de bal in één keer door. Isnardi met een sublieme pass. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Guitarrista de bal. Di Girolamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guitarrista onderschept slim de pass. Guitarrista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 1:4

66e minuut.
Gartmann geeft een lange en hoge pass. Alcântara kopt de bal weg. Sebastiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

68e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Długołęcki neemt de hoekschop. Sebastiani is nu in balbezit. Sebastiani schiet op doel. Jaurreche werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Nápoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnodomskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirski verovert de bal door een tackle van achteren. Nápoli rent richting de bal. Nápoli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Alcântara met een sublieme pass. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sebastiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sebastiani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c interalex - medias95 1:5

80e minuut.
Isnardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki rent richting de bal. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi geeft de bal voor. Sebastiani springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Isnardi passt de bal met de wreef. Długołęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Długołęcki passt de bal met de wreef. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcântara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Sebastiani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Isnardi de bal. Isnardi geeft een hoge lob. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. Jaurreche bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Hrivník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klinko is nu in balbezit. Klinko passt de bal in één keer door. Nápoli heeft problemen om de bal te vangen. Nápoli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c interalex 66%, medias95 34%.
f.c interalex - medias95 1:5