Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila F.C. Rebelii
clau_gool Tactiek mediu 0
53% Balbezit 47%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
8 Buitenspel 0
65.6 gemiddelde waardering 59.7
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Haerbos passt de bal zonder na te denken. Przyszlak is nu in balbezit. Przyszlak passt de bal in één keer door. Tomaszuk is nu in balbezit. Tomaszuk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Balde onderschept slim de pass. Balde passt de bal in één keer door. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - F.C. Rebelii 1:0

5e minuut.
Balde met een sublieme pass. Siira is nu in balbezit. Siira passt de bal in één keer door. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Balde passt de bal in één keer door. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een hoge lob. Rajasalmi is nu in balbezit. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Balde is nu in balbezit. Hoàng Khoa legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hoàng Khoa krijgt een gele kaart. Balde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Balde neemt de penalty, wat een uithaal! Gorzeński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - F.C. Rebelii 2:0

18e minuut.
Daar is Legakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rajasalmi is nu in balbezit. Met opzet legt Legakis zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Legakis naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rajasalmi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cleverley met een snel genomen vrije trap. Rajasalmi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Rajasalmi rent richting de bal. Hoàng Khoa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rajasalmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Cleverley zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rajasalmi rent richting de bal. Rajasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - F.C. Rebelii 3:0

31e minuut.
Bugaian met een sublieme pass. Przyszlak speelt de bal door. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk geeft een hoge lob. Farmer springt en kopt de bal. Plewa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 64%, F.C. Rebelii 36%.
Victoria Braila - F.C. Rebelii 3:0

55e minuut.
Rajasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajasalmi passt de bal zonder na te denken. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft de bal voor. Balde krijgt zijn hoofd ertegen. Gorzeński bokst de bal weg.

62e minuut.
Cleverley probeert naar een medespeler te passen. Nechanický rent richting de bal. Nechanický passt de bal in één keer door. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gorzeński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gorzeński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Balde speelt de bal door. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira passt de bal met de wreef. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde haalt uit met een fantastische trap. Gorzeński bokst de bal weg. Rajasalmi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Hoàng Khoa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Belidman probeert naar een medespeler te passen. Bugaian rent richting de bal. Tomaszuk onderschept slim de pass. Tomaszuk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Capetinschi probeert naar een medespeler te passen. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira probeert naar een medespeler te passen. Rajasalmi rent richting de bal. Rajasalmi draait met de bal, schiet en ... Gorzeński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 55%, F.C. Rebelii 45%.
Victoria Braila - F.C. Rebelii 3:0