Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Ardeo Parlea ultras TM
incercare Tactiek tactica 2
56% Balbezit 44%
59% Spel op eigen helft 41%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.7 gemiddelde waardering 63.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Faguian bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu springt en kopt de bal. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 0:1

5e minuut.
Faguian verovert de bal door een tackle van achteren. Faguian passt de bal met de wreef. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Sande is nu in balbezit. Sande draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 1:1

7e minuut.
Evgeniev heeft problemen om de bal te vangen. Tascău onderschept slim de pass. Tascău probeert naar een medespeler te passen. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Piechowicz geeft een hoge lob. Klaja kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Piechowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Collu springt en kopt de bal. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Huerta geeft een hoge lob. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte probeert naar een medespeler te passen. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande schiet op doel. Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Barcău onderschept slim de pass. Sande rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barcău. Barcău krijgt een gele kaart. Sande is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Werrett komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Casillas Fernández bokst de bal weg.

29e minuut.
Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor met een sublieme pass. Đalović met een sublieme pass. Klungelig pakt Piechowicz de bal. Piechowicz geeft een hoge lob. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Pastor passt de bal met de wreef. Piechowicz rent richting de bal. Piechowicz geeft de bal voor. Collu maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 1:2

42e minuut.
Chiriac geeft de bal voor. Klaja onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechowicz zal de hoekschop nemen. Collu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klaja heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechowicz zal de hoekschop nemen. Collu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 62%, ultras TM 38%.
FC Ardeo Parlea - ultras TM 1:3

48e minuut.
Werrett bereikt de bal nog maar net als eerste. Werrett passt de bal met de wreef. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev schiet op doel. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kapor rent richting de bal. Kapor geeft een lange en hoge pass. Evgeniev kopt de bal weg. Sande rent richting de bal. Sande schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Werrett rent richting de bal. Werrett speelt de bal door. Evgeniev rent richting de bal. Evgeniev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 2:3

60e minuut.
Piechowicz is nu in balbezit. Sande onderschept slim de pass. Diarte is nu in balbezit. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández bokst de bal weg.

66e minuut.
Lange probeert naar een medespeler te passen. Werrett is nu in balbezit. Werrett passt de bal met de wreef. Evgeniev is nu in balbezit. Evgeniev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Lange onderschept slim de pass. Lange geeft een lange en hoge pass. Botti bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev verovert de bal door een tackle van achteren. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Evgeniev bereikt de bal nog maar net als eerste. Evgeniev draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Evgeniev rent richting de bal. Daar is Evgeniev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Evgeniev speelt de bal door. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Ardeo Parlea - ultras TM 3:3

88e minuut.
Chiriac probeert naar een medespeler te passen. Collu is nu in balbezit. Lange bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu onderschept slim de pass. Collu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Pastor rent richting de bal. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande passt de bal zonder na te denken. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ardeo Parlea 55%, ultras TM 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Ardeo Parlea - ultras TM 3:3