Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
medias95 ultras TM
442 skew Tactiek tactica 2
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
64 gemiddelde waardering 61.6
solid Schieten very good
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Konkol geeft de bal voor. Gartmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu begaat een overtreding. Răducanu krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Isnardi kopt de bal weg. Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki speelt de bal door. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Collu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Collu legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Nicklas-Frederiksen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu schiet op doel. Nicklas-Frederiksen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - ultras TM 0:1

15e minuut.
Guitarrista met een sublieme pass. Daar is Alcântara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Collu krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hrivník is nu in balbezit. Hrivník geeft de bal voor. Isnardi kopt de bal weg. Alcântara rent richting de bal. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Buitenspel voor Guitarrista. Goede buitenspelval van de verdediging. Botti neemt vlug de vrije trap. Konkol geeft een hoge lob. Gartmann rent richting de bal. Gartmann draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Długołęcki met een sublieme pass. Alcântara heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara probeert naar een medespeler te passen. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alcântara bereikt de bal nog maar net als eerste. Botti verovert de bal door een tackle van achteren. Casillas Fernández speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - ultras TM 1:1

42e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki met een sublieme pass. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista schiet op doel. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - ultras TM 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 50%, ultras TM 50%.
medias95 - ultras TM 2:1

49e minuut.
Daar is Piechowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Đalović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechowicz geeft de bal voor. Collu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - ultras TM 2:2

54e minuut.
Długołęcki heeft problemen om de bal te vangen. Długołęcki speelt de bal door. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista schiet op doel. Casillas Fernández probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Răducanu is nu in balbezit. Gartmann onderschept slim de pass. Gartmann met een sublieme pass. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista schiet op doel. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Isnardi onderschept slim de pass. Isnardi passt de bal in één keer door. Długołęcki rent richting de bal. Długołęcki haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Đalović met een sublieme pass. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hârleaţă naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Pastor passt de bal in één keer door. Chiriac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriac speelt de bal door. Klungelig pakt Piechowicz de bal. Piechowicz geeft een lange en hoge pass. Nicklas-Frederiksen bokst de bal weg.

69e minuut.
Pastor rent richting de bal. Gartmann onderschept slim de pass. Gartmann passt de bal met de wreef. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Długołęcki is nu in balbezit. Długołęcki probeert naar een medespeler te passen. Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Guitarrista heeft problemen om de bal te vangen. Alcântara is nu in balbezit. Guitarrista is nu in balbezit. Guitarrista haalt uit met een fantastische trap. Casillas Fernández maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - ultras TM 3:2

83e minuut.
Guitarrista verovert de bal door een tackle van achteren. Botti onderschept slim de pass. Botti geeft een lange en hoge pass. Collu bereikt de bal nog maar net als eerste. Collu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Đalović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechowicz geeft een hoge lob. Collu is nu in balbezit. Collu haalt uit met een fantastische trap. Nicklas-Frederiksen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
medias95 - ultras TM 3:3

87e minuut.
Hrivník is nu in balbezit. Hrivník speelt de bal door. Alcântara is nu in balbezit. Alcântara schiet op doel. Casillas Fernández werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Guitarrista rent richting de bal. Guitarrista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
medias95 - ultras TM 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: medias95 53%, ultras TM 47%.
medias95 - ultras TM 4:3