Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ultras TM F.C. Rebelii
tactica 2 Tactiek atac2
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
58.8 gemiddelde waardering 60.5
solid Schieten very good
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


9e minuut.
Kandris rent richting de bal. Przyszlak rent richting de bal. Przyszlak passt de bal met de wreef. Stan is nu in balbezit. Stan schiet op doel. Casillas Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Botti geeft de bal voor. Collu controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Jablanović maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stan is nu in balbezit. Stan draait met de bal, schiet en ... Casillas Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu geeft een lange en hoge pass. Collu is nu in balbezit. Collu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ultras TM - F.C. Rebelii 1:0

28e minuut.
Legakis probeert naar een medespeler te passen. Tomaszuk rent richting de bal. Tomaszuk speelt de bal door. Wydra is nu in balbezit. Wydra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Legakis met een sublieme pass. Przyszlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyszlak passt de bal in één keer door. Legakis geeft een lange en hoge pass. Zasusz springt en kopt de bal. Casillas Fernández bokst de bal weg.

42e minuut.
Tomaszuk passt de bal met de wreef. Tascău geeft een hoge lob. Jablanović heeft problemen om de bal te vangen. Collu rent richting de bal. Collu schiet op doel. Ghiţescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 46%, F.C. Rebelii 54%.
ultras TM - F.C. Rebelii 1:0

52e minuut.
Kandris geeft een lange en hoge pass. Inworp. Đalović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piechowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechowicz schiet op doel. Ghiţescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Barcău probeert naar een medespeler te passen. Basarabeanu heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ultras TM - F.C. Rebelii 1:1

78e minuut.
Kandris is nu in balbezit. Collu verovert de bal door een tackle van achteren. Piechowicz is nu in balbezit. Piechowicz haalt uit met een fantastische trap. Ghiţescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ghiţescu trapt de bal weg. Zasusz rent richting de bal. Wydra is nu in balbezit. Wydra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ultras TM 49%, F.C. Rebelii 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ultras TM - F.C. Rebelii 1:1