Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Braila FC Ardeo Parlea
VB Tactiek incercare
47% Balbezit 53%
38% Spel op eigen helft 62%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
67.5 gemiddelde waardering 62.5
uitmuntend Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Cleverley passt de bal zonder na te denken. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea geeft een hoge lob. Siira rent richting de bal. Siira haalt uit met een fantastische trap. Kapor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tărşolea kopt de bal weg. Huerta probeert naar een medespeler te passen. Silveira heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea verovert de bal door een tackle van achteren. Tărşolea schiet op doel. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Silveira met een sublieme pass. Werrett rent richting de bal. Werrett passt de bal zonder na te denken. Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tărşolea is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cleverley geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Huerta passt de bal zonder na te denken. Diarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Diarte geeft de bal voor. Sande maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 0:1

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kapor trapt de bal weg. Belidman met een sublieme pass. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Balde kopt de bal weg. Klungelig pakt Berardino de bal. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea heeft problemen om de bal te vangen. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Nechanický speelt de bal door. Balde is nu in balbezit. Klaja legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Balde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Balde neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 44%, FC Ardeo Parlea 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 1:1

51e minuut.
Siira geeft de bal voor. Tărşolea kopt de bal weg. Klaja probeert naar een medespeler te passen. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Klaja kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nechanický zal de hoekschop nemen. Balde maakt een snoekduik en kopt de bal. Kapor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tărşolea rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Belidman geeft een hoge lob. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Huerta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tărşolea is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cleverley komt bij de bal en schiet. Kapor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Capetinschi probeert naar een medespeler te passen. Cleverley is nu in balbezit. Cleverley passt de bal met de wreef. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Siira passt de bal met de wreef. Daar is Balde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balde passt de bal zonder na te denken. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea schiet op doel. Kapor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Silveira is nu in balbezit. Cleverley verovert de bal door een tackle van achteren. Cleverley speelt de bal door. Balde rent richting de bal. Balde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tărşolea de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Berardino geeft de bal voor. Inworp. Cleverley met een snelle inworp. Siira bereikt de bal nog maar net als eerste. Siira geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Balde is nu in balbezit. Balde draait met de bal, schiet en ... Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 2:1

77e minuut.
Kapor met een harde bal richting middenveld. Belidman kopt de bal weg. Cleverley met een sublieme pass. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Kapor bokst de bal weg. Klaja onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 3:1

79e minuut.
Inworp. Faguian met de inworp. Diarte rent richting de bal. Diarte passt de bal zonder na te denken. Faguian geeft een lange en hoge pass. Plewa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sande is nu in balbezit. Sande haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 3:2

80e minuut.
Siira met een sublieme pass. Balde is nu in balbezit. Siira met een sublieme pass. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea draait met de bal, schiet en ... Kapor bokst de bal weg. Klaja onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nechanický neemt de hoekschop. Balde springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Cleverley rent richting de bal. Cleverley passt de bal met de wreef. Tărşolea rent richting de bal. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cleverley heeft problemen om de bal te vangen. Cleverley passt de bal in één keer door. Tărşolea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tărşolea haalt uit met een fantastische trap. Kapor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 4:2

87e minuut.
Nechanický is nu in balbezit. Nechanický probeert naar een medespeler te passen. Balde bereikt de bal nog maar net als eerste. Balde schiet op doel. Kapor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Braila 32%, FC Ardeo Parlea 68%.
Victoria Braila - FC Ardeo Parlea 5:2